Horrorschiopu’ lu mama Bibanu

rubrica_horrorschiopu_teen_press_logo

de Laura Zadunaischi – redactor

Berbec- Te-ai lămurit cu marea, nu e de tine, îţi cad coarnele de la cât ai stat în soare. Ia un loc sub un copac şi citește o carte.

Taur- Pentru că nu prea ai avut bani, te-ai închis vara asta în casă şi te-ai pus pe calculator. Problema ta este că s-a încins. Schimbă cooler-ul.

Gemeni- Ai refuzat majoritatea propunerilor de plecat în Vamă sau oriunde altundeva. Te plictiseşte compania sau te zgârceşti la buzunar?

Rac– Te-ai ratacit în nisip, o sa te usuci de la atâta soare. Nu ai bani şi mai faci cheta pe plajă. Mai şi tragi cu cleştii câte un slip de gagică. Pai aşa se face? Caută-ţi un job, un part-time job!

Leu- Pentru tine vacanţa a fost muncă, muncă şi iar muncă, tu acum intri pe liber, îţi iei vacanţă ca studenţii şi începi liceul în octombrie.

Fecioară- Draga de tine te-ai făcut roşioară în obrăjori, posibil de la un soare pârjolit cu un Don Juan de la Mamaia. E amorul estival, lasă că vine acuş toamna.

Balanţă- Scutură nisipul ăla, că te afunzi până în vara lui 2013 pe plaja aia. Vara e pe terminate, treci acasă!

Scorpion- Numai belele în oraş, te stropesc maşinile şi când e secetă îţi uiţi ochelarii de soare acasă, cu ocazia asta minte şi tu că ţi-ai uitat şi portofelul, oricum e gol.

Săgetător- Săgeata ta cuprinde otrava de care nu mai scapă nici dracu’, eşti nervos, cine te-a supărat pe tren? Nu îmi spune, te-a prins CTRL Shift…

Capricorn- Te ţii bine de curea capră, ai scos fata la prea multe filme şi la prea multe cafele, i-ai cumpărat şi flori. Mai dă-ne şi nouă!

Vărsător- Te-a prins ploaia pe litoral iar prietenii te-au cam înjurat că nu ai verificat ce se vorbeşte la meteo, nu ştiu cum faci, tot la apă tragi.

Peşti- Ai tăi te-au scos din acvariul ăla mic, ţi-au zis: „Ia poftim!“ şi dus ai fost prin magazine, pe la aer condiţionat.

Recommended Articles

3 Comments

  1. Rac – Te-ai ratacit in nisip, o sa te usuci de la atata soare. Nu ai bani si mai faci cheta pe plaja. Mai si tragi cu clestii cate un slip de gagica. Pai asa se face? Cauta-ti un job, un part-time job! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.