Horrorschiopu’ lu’ mama Bibanu

rubrica_horrorschiopu_teen_press_logo

de Laura Zadunaischi – redactor

Berbec- Mda, se pare că te îndrepți spre gară, ți-ai pregătit bagajele de o săptămână ca să te asiguri că ratezi „postelnicul“ de Paște cu familia, dar ce să vezi ai făcut rezervări pentru altă cursă. Schimbi biletele. Te urci în tren. P.S: Sunt încă acolo pe tejghea… biletele.

Taur- Pentru tine lucrurile sunt roz. Dacă până acum Marte, planeta războinică, intra pe traiectorie cu Pluto, gata să se ciocnească între ele, acum ești pur și simplu lovit de cele două planete, care au picat din astrogramă direct în capul tău. Culegi floricele, meditezi și compui poezii. Wow!

Gemeni- Ești mult prea ascuns, te uiți de după perdea și încerci să faci calcule, liste cu lupa lui Sherlock Holmes. Prea multe seriale polițiste, prea multe situații bizare, în care bineînțeles că ți-ai băgat nasul. Vezi că nu mai ești spectator, tu devii cel vânat.

Rac- Măi, măi, ce ploaie și ce vânt, iar tu ești vesel și visezi. Ia și tu o carte când iei metroul, să mai raționezi un pic, că te uiți lung la geamul ăla de vizavi și cazi în lumi utopice. Ești optimist, ți-ai făcut toate temele la liceu, dar ești ca o panseluță într-o dezordine de lucruri în jur.

Leu- Ești mândru, ai atins culmile cele mai înalte. Câțiva mai invidioși încearcă să te tragă de cracul de la pantalon ca să zbori de pe piedestalul ăla. Tu zâmbești, spui ceva de dulce în gând și folosești o keri-waza peste ochi, foarte discret. Ține-o tot așa, dar să nu te închidă la Zoo.

Fecioară- Ia-ți gândul de la geaca aia de motor, nu ți-ai plătit încă toate datoriile. În plus, dacă vrei să pari mai dură, urmează tehnica de arte marțiale a leului. Dă roade dacă vrei să te răzbuni direct. Nu te amăgi cu cele mai inutile cheltuieli, apucă-te de sport și folosește-ți farmecul.

Balanță- Te-ai apucat de sală, te dai cu gel și îți lași intenționat un fir rebel să îți cadă peste frunte. Nu mai ții cont de simetrie, de proporții, vrei să fii mai dezechilibrată. Ai nevoie de un aer proaspăt și de multă înțelegere din partea celor care sunt acum șocați de atitudinea ta.

Scorpion- Acul tău este scos acum la lustruit, vine primăvara și te tunezi. Îți faci pedichiura, manichiura și scotocești dulapul. Ești dezamăgit de toată vânzoleala asta din jur, de inimioarele placide care plutesc prin liceu. Tu vrei să pari degajat, dar în același timp vrei atenție.

Săgetător- Săgeata ta atinge inimi. Tu o iei la fugă după ultimele declarații de amor care ți s-au făcut în pauze, dar te împiedici în cele patru picioare și ești tras în peșteră. Te arunci în relații ciudate, în care te complaci și nu zici nimic. Rupe arcul ăla sau ține-l deoparte, Cupidon.

Capricorn- Capra crapă piatra… cam asta faci și tu. Reușești imposibilul. Treci la limită ultimul test la matematică, deci nu rămâi pe vară. Faci cascadorii cu bicicleta în parc, termini la timp ultimul proiect și ai timp și de o terasă cu amicii. Ești brici, vezi să nu ne tai.

Vărsător- Îți verși amarul ultimelor secole de război, foamete și secetă. Te pui în locul celor suferinzi și te gândești la apocalipsă. Of, gândește-te că au ieșit ghioceii, ciocnește cu familia un ou și sparge multe pahare de sărbători, ai atras deja prea mult ghinion.

Pești- Aluneci pe gheața abia topită, ești supărat că nu ai avut prea multe cheltuieli și acum plângi în mijlocul drumului. Cine ți-a zis că sunt reduceri în perioada asta, nu ți-a zis să și cumperi tot magazinul. S-a dus cu iepurașul tău de sărbători. Așteaptă Moșul.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.