Horrorschiopu’ lu’ mama Bibanu’

rubrica_horrorschiopu_teen_press_logo

de Gabriel Ban – redactor-șef

Berbec – Perioada asta eşti încornorat(ă) mai rău ca dracu’. Simţi nevoia să dai cu capul de tot ce vezi. Îţi recomand să te dai cu capul de monitor, în repetate rânduri, până îţi trece!

Taur – Vezi numai roşu în faţa ochilor. Încearcă să scoţi capul dintre coapsele iubitei tale şi să te concentrezi asupra temelor 🙂

Gemeni – Chiar dacă tu eşti o adevarată divă, lasă puţin jos hamburgerul şi ceafa de porc şi treci pe mai puţine calorii, căci toţi prietenii tăi au impresia că în orice moment urmează să naşti gemeni.

Rac – Dacă sănătatea trupului e în pom din cauza nopţilor pierdute crunt, măcar sănătatea capului să îşi revină la normal. Remediu recomandat: stai mai mult pe acasă… pe 9 gag.

Leu – Te afli într-o continuă devalorizare. În raport cu euro nu eşti decât o pisică fluffy care rage ca un hipopotam. Perioada asta e propice activităţilor extraşcolare, aşa că fă-te util: înscrie-te într-un proiect şcolar şi fă-te că îţi place şi că munceşti din greu. Măcar aparenţele să le salvezi.

Fecioară – Tu pe cine vrei să păcăleşti? Fecioară?! Să fim serioşi :))

Balanţă – Nu lua decizii pripite! Lasă lucrurile să se întâmple de la sine şi nu deschide gura ca să te afli în treabă, căci rişti să dai chix. De preferat fă-ţi o clonă şi las-o pe ea să facă act de prezenţă pe unde ar trebui să fii tu, iar tu… dormi, dormi îndelung, ca să nu faci vreo tâmpenie.

Scorpion – Luna asta vei avea succes în dragoste. În sfârşit, colega pe care o placi se va uita insistent la tine, se va apropia de tine şi chiar îţi va vorbi. Îţi va acorda atenţia mult dorită şi te va face să te simţi dorit, util. Stai, nu e asta peioada tezelor?! A, atunci se explică…

Săgetător – Faptul că porţi dresuri galbene şi fuste hand made pe frigul ăsta nu înseamnă că eşti frumoasă. Ai putea scăpa întâi de începutul mustaţă şi de părul de pe mâini. Ochelarii de hipsteriţă nu ascund bine sprânceana unită, iar aparatul dentar nu te face mai interesantă. Ia-ţi o oglindă!

Capricorn – Crizele de nervi sunt deja un lucru firesc în viaţa ta. Dacă viaţa îţi dă o funie atunci când te afli în prăpastie fă-ţi un ştreang, căci la celălalt capăt oricum se află un bolovan care aşteaptă să cadă.

Vărsător – Sfat: încearcă la petreceri şi majorate să nu te mai dai în spectacol, arătându-ţi zodia. Ştii cât de greu e a doua zi dimineaţă să cureţi iute mocheta până nu ajung părinţii colegului-gazdă din mini-vacanţă?

Peşti – Ştii vorba aia „Peştii pe sub apă nu put“? Eşti aşa de lame cu freza aia, încât tu nici măcar sub pătură n-o să puţi (caracteristic zodiei feştior).

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *