Horrorschiopu’ lu’ mama Bibanu’

rubrica_horrorschiopu_teen_press_logo

de Laura Zadunaischi – redactor

Berbec- Încă nu te-ai hotărât ce vei face vara asta. Te împarţi între ideile foarte multor prieteni şi câţiva cunoscuţi. Poate este timpul să îţi vezi de treaba ta, în stilul tău şi să nu mai apleci urechea la tot ce zic alţii.

Gemeni- Ai terminat foarte multe lucruri pe care le-ai început prăpăstios. Poate chiar ai reuşit să cumperi câteva dintre lucrurile pe care ţi le doreai, nu ar strica să îţi iei totuşi un part-time job pe vară, pentru că ţi s-au terminat şi resursele.

Taur- Cineva îţi pune un gând rău, ai ghicit, blonda aia care în secret… Not! Fereşte-te de replicile de genul: „Cred că pot să te ajut eu…“, este o capcană. Persoanele umile şi neajutorate vor să îţi înfrângă încăpăţânarea.

Rac- E timpul să ieşi din carapace, adică din casă şi să te apuci de ceva alergat prin parc, nu lăsa lenea să te doboare tocmai acum pe timp frumos. Începi să nu mai încapi în carapacea aia. Ai grijă!

Leu- Arăţi în formă, vacanţa de primăvară ţi-a priit, te-ai bronzat. Problema ta este că te-ai ales cu o insolaţie. Faci excese ca să reuşeşti ceva, orice. Soarele cu Venus în casa banilor spun că vrei să faci bani, ai grijă să nu spargi o bancă.

Fecioară- Fie că este vorba de o excursie de câteva zile, fie de mai mult, ai grijă cu cine pleci, s-ar putea să existe conflicte. S-ar putea să fii chiar acum întors de undeva, ia uită-te în rucsac, mai ai portofelul?

Balanţă- Prietenii vor să evadeze… Nu, nu te vor lua şi pe tine, nu îţi întinde talerul, că îl întinzi degeaba… Este vorba de lipsa de comunicare, tu ai fost absent, ei nu au ştiut cum să ţi-o spună, cel mai bine lasă-i, îi vei uimi.

Scorpion- Treci printr-o perioadă de tranziţii ascendente, cum ar zice Urania, adică începi să treci peste o depresie. Oricum ar fi, ai grijă de sănătatea ta, odihneşte-te şi ieşi la aer curat, singur, ca să le mai coci, dar concentrează-te pe viitor.

Săgetător- Eşti veselul zodiacului în vara asta, nu te gândeşti la nimic altceva decât la un val care să te lovească şi multe salturi în apă. Eşti o săgeată spre lucrurile pe care le doreşti şi chiar ţi se îndeplinesc.

Capricorn- Stai pe loc în lumea poveştilor şi a bârfelor, ce ai păţit? Eşti mai isteţ de atât. Înţeleg că te omoară rutina, ia un loc la o piesă de teatru mai bine şi lasă facebook-ul ăla şi toate lucrurile banale şi lipsite de importanţă.

Vărsător- Te revarşi cu o groază de idei şi planuri de vacanţă. Eşti în stare să faci o listă de lucruri, deşi tu pleci doar două zile la mare. Ai devenit brusc organizat, probabil previzionezi cât de iresponsabil vei fi în plecările tale.

Peşti- Ai trecut de o situaţie critică, poate chiar stupidă, din care credeai că nu mai ieşi la capăt. Acum vrei să repari ceva ce tu ai stricat. Sfatul nostru: nu încerca chiar acum, stai exilat o perioadă şi apoi cere-ţi scuzele potrivite.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.