Critica Universala – „Fata, hai cu mine la toaleta!“

LOGO_CRITICA_UNIVERSALA_RUBRICA_TEEN_PRESS

de Mădălina Meilă – redactor

Nu cred că e cazul să vă explic situația de mai sus. Cred că sunteți prea familiarizați cu această propoziție, atât de sfântă pentru domnișoarele care nu se pot duce singure la băiță, că poate le mănâncă baubaul.

Țin să spun că ideea asta mi-a venit într-o minunată dimineață la liceu, văzându-mi una din colege căutând nedumerită prin clasă o voluntară care să o însoțească la baia de groază. În acel moment am avut o revelație.

Este amuzant, pentru că am auzit expresia asta ani de zile și de fiecare dată eu și colegele mele râdeam. Frate, nu se poate duce singură? Trebuie să aibă escortă după ea, cu ce motiv? O omoară cineva pe drum, nu se poate șterge singură, sau care-i faza? Am mai auzit pe unele că îmi spuneau „păi mă plictisesc singură la baie…“.

Frate, baia nu-i loc de conversație, nu-i loc în care să te plictisești, e loc de… Ei bine, știți voi!

Aș vrea să înțeleg ce se ascunde în mintea acestor specimene care au o nemăsurată plăcere să meargă însoțite la baie. Cel mai tare mi se pare atunci când NIMENI nu vrea să o însoțească pe domnișoară la baie și atunci nu se mai duce. Rămâne în clasă și se ține ca ea nu poate face singură. WTF?

Cred că în spatele acestei propoziții se ascunde un fetiș sau ceva de genul, altfel nu-mi explic. Nu știu ce e așa interesant să intri la toaletă cu prietena care să te aștepte în fața ușii și după câteva secunde să te întrebe „mai ai mult?“ iar tu să îi zici „imediat!“ și… Atât! Într-adevăr, mai sunt unele care discută ca lumea separate de ușa toaletei, cu o voce de o rezonanță impresionantă ca să le audă cât mai multă lume.

Morala articolului de azi: Duceți-vă singure la baie, lăsați-neee!

Recommended Articles

2 Comments

  1. cred ca e o manifestare inconstienta a dorintei de eliberare suprema. Stii gen te duci sa te eliberezi, automat subcontientul tau te pune in rezonanta cu eliberarea suprema (aka revelarea sinelui etc)dar pt ca nu ai constiinta atat de dilatata incat sa sesizezi asta, ramane pe undeva prin subconstient experienta in sine, insa.. asta nu exclude experienta eliberarii in sine! Adica noi ne-am iluminat de fapt in acel moment pt ca de fapt conditia de iluminat e conditia de baza ca sa existi, doar ca nu ne-am dat seama. Ei bine, si ce mai constientizam de fapt din toata experienta? pai, ramanem cu ceea ce putem constientiza, ceea ce ne e mai familiar, iar cum orice iluminat dupa ce a avut revelatia suprema, se intoarce in mijlocul lumii pentru a aduce si pe altii spre desavarsire, asa si unii, ramanem doar cu sentimentul ca.. mai.. hai sa mai iau pe cineva cu mine. E placur sa te eliberezi cu cineva. 🙂 Chiar daca nici macar nu ne intrebam de ce.

  2. Urasc faza asta… nu are sens, si de ce nu poti barfi in alt loc decat la baie, adica nu e cel mai frumos loc din lume, sau nu stiu eu ?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *