AVC – Tattoo – the gate to your soul

Tatuajul Poarta Catre Sufletul Tau

AVC - Tattoo - the gate to your soul

de Sara El Habashi – redactor
foto: Serviciul Tehnoredacție

Tatuajele… ce sunt ele de fapt? Tatuajul este o artă, la fel ca şi desenul, singura diferenţă este că tatuajul se realizează pe piele, mult mai dificil decât pe hârtie – aşa îl putem defini, scurt şi la obiect. Însă, tatuajul este ceva mai mult decât un desen transpus pe piele.

Pentru unii oameni, acesta este ceva original şi personal, deoarece semnifică un anumit lucru pentru persoana respectivă, dar pentru alţi oameni, tatuajele sunt doar nişte „accesorii“ de înfrumuseţare care nu simbolizează nimic, doar că le place cum arată.

Presupun că pe mulţi dintre voi v-a bătut sau încă vă bate gândul de tatuaj, dar înainte de a lua o decizie, gândiţi-vă cât se poate de bine, deoarece – cum ştiţi şi voi – o sa rămâneţi pe veci cu el, vorbind de cele permanente. Mereu o să existe o a doua soluţie, tatuajele cu henna – dacă te plictiseşti de el, oricum se duce. Revenind la tatuajele adevărate, mereu te intrigă şi îţi atrage atenţia o perosană cu tatuaje, pentru că stai şi te gândeşti ce semnifică desenul pentru acea personă sau simplul fapt cum arată pe piele. Nu v-aţi gândit niciodată oare câte poveşti au oamenii care sunt tatuaţi pe tot corpul? Adevărat însă este faptul că odată ce îţi faci un tatuaj, tinzi spre mai multe, dar asta depinde de persoană, dacă ştii exact ce vrei şi de ce vrei, poţi să te limitezi la un singur tatuaj, dar acum e dorinţa fiecăruia.

Un dezavantaj ar fi faptul că trebuie să ai mare grijă de el până se vindecă, să nu-l uzi cu apă, să nu-l expui la soare și trebuie dat cu cremă destul de des. Pe scurt, trebuie să ai mare grijă dacă vrei să arate bine după ce se vindecă. Un alt aspect negativ este faptul că te mănâncă mult până se vindecă şi normal că nu ai voie să te scarpini, deoarece vei îndepărta cojiţele de pe piele şi odată cu ele se duce şi culoarea, dar până la urmă, cine nu are grijă de pielea lui şi de tatuaj ca ochii din cap?

În final, tatuajul este ca o poartă către secretele şi evenimentele importante din viaţa unui om. Până la urmă, ăsta este adevăratul sens al acestei arte.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *