17 again (Din nou la 17 ani)

17-again-poster

de Florentina Ţărînă – redactor

Regia: Burr Steers
Cu: Zac Efron, Matthew Perry, Leslie Mann.
SUA, 2009

O decizie greşită poate avea o turnură proastă, dar, dacă eşti norocos, acest lucru se poate rezolva. Aceasta este ideea esenţială, pot spune, a filmului. Mike O’Donnell avea tot ce îşi poate dori de la viaţă până în momentul în care decizia de a se căsători cu iubita lui din liceu, Scarlett, îi va face viaţa monotonă şi plictisitoare. Tot ceea ce îşi doreşte e să se întoarcă în timp şi să repare greşelile pe care el crede că le-a făcut. Şi are norocul să i se şi întâmple asta. Astfel că într-o dimineaţă Mike se trezeşte având din nou 17 ani şi putând să-şi trăiască viaţa încă odată.

Este o comedie destul de bună, în sensul că nu este precum celelalte filme pentru adolescenţi care se bazează numai pe chestii obscene şi glume slabe. Acesta chiar conţine un mesaj şi este destul de profund pentru publicul vizat. Însă prestaţia lui Zac Efron nu e prea diferită în acest film faţă de seria HSM, ba chiar la început ţi se va părea că ai greşit filmul. Dar, pentru filmele de gen, acesta este modelul pe care îl abordează: un liceu unde numai baschetul există şi toţi liceeni cântă şi dansează.

În concluzie acest film merită văzut în cazul în care nu ai nimic mai bun de vizionat şi dacă vrei mai ales să te relaxezi.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *