Urban Impro la Tete-a-Tete

Urban Impro la Tete-a-Tete

Urban Impro la Tete-a-Tete

de Cezara Panait – colaborator
foto: Diana Manoliu – colaborator foto

Cum te poți relaxa mai bine într-o marți seara, altfel decât savurând o băutură într-un local liniștit, bine ascuns în parcul Herăstrău, și asistând la trupa de teatru de improvizație Urban Impro?

Așadar, seara de 4 septembrie am petrecut-o la cafeneaua Tête-à-Tête, unde băieții (și cele două fete) din Urban Impro ne promiseseră un spectacol foarte interesant. Nu știam ce ne așteaptă, întrucât aflasem că ceea ce fac ei, și anume teatru de improvizație, după cum sugerează și numele, presupune că nu joacă după un scenariu prestabilit. Deci, totul urma să fie conceput pe loc, în funcție de propunerile publicului.

Urban Impro la Tete-a-Tete

Așa a și fost. Încă de la început ei ne-au cerut sugestii, de care au ținut seamă în interpretările lor. Prestația membrilor a constat în mai multe jocuri interactive. La început, fiecare invitat a fost rugat să scrie pe bilețele orice frază sau idee voiau, ce urma să fie reprodus exact cum era scris și integrat în cadrul unui joc. Mulți s-au vorbit, desigur, astfel că pe multe bilete scriau lucruri legate de un anume domn Țiflea – „Îl vrem pe domnul Țiflea!“, „Unde este Țiflea?“, ceea ce a stârnit râsetele mulțimii și ale actorilor.

Au fost și momente în care au interacționat direct cu publicul, în două dintre jocuri participând și voluntari. Până la final, am avut parte și de momente muzicale, cei cinci reușind să ne transmită și nouă din energia și buna lor dispoziție.

Deși este o trupă tânără, având în vedere de cât timp sunt în această formație, ei par să se cunoască destul de bine încât să își acopere scăpările sau lipsa de inspirație de pe moment și să treacă mai departe, realizând un spectacol închegat ce merită văzut.

Urban Impro la Tete-a-Tete

O seară plăcută, de genul acelora în care mergi pe strada cu zâmbetul pe buze și nu ai niciun motiv concret, în afară de faptul că te simți bine – de asta am avut parte.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *