Ne-am distrat si la „Pun pariu pe talent“!

Ne-am distrat si la „Pun pariu pe talent“!

Ne-am distrat si la „Pun pariu pe talent“!

de Ana Maria Abăluță – seminarist
foto: Bogdan Merlușcă – seminarist

Duminică seara, vara aproape, cum am putea sta în casă? Şi ce să facem oare?! Noi am zis să dăm o fugă până în Club Blue, în jur de ora 18:00, fiindcă atunci începea finala concursului-fenomen „Pun pariu pe talent“!

„Visai să fii vedetă în liceu, dar ştiu, era greu, şi eu am fost în locul tău… şi pun pariu pe talent!“ Cum se putea anunţa mai bine faptul că mai e atât de puţin până începe concursul, dacă nu prin a răsuna din boxe imnul „Pun pariu pe talent“?

Ne-am distrat si la „Pun pariu pe talent“!

Imediat după aceea, gazdele noastre din acea seară, Gabriel Fereşteanu şi Andrei Niculae, au urcat pe scenă plini de entuziasm, la nu mai mult de o ora de la începerea evenimentului. Ca o mică surpriză, înainte de concurs, cei care au încălzit atmosfera au fost câţiva dintre organizatori: Denisa Trofin, Alexandru Ibi, Gabi Picu, Mălina Irimia şi Teodora Donţu.

Apoi, ce să se întâmple oare? Aţi ghicit! Primul concurent a urcat pe scenă şi a dat startul unui show de zile mari! Or fi ei liceeni, dar clar nu s-a văzut vreun pic de lipsă de experienţă şi profesionalism. De premiat ar fi fost buni cu toţii, dar ce să facem, a trebuit ca din cei 20 de concurenţi, să fie aleşi doar trei. Aici a fost o mică problemă: pur şi simplu nu s-a putut ajunge la doar trei câştigători.

Ne-am distrat si la „Pun pariu pe talent“!

Astfel, locul I a fost ocupat de Irina Păun&Andreea Petcu din Colgeniul Naţional „Elena Cuza“, iar locul II a fost împărţit de Andrei Duţu din Colegiul Naţional „Matei Basarab“ şi de Corina Vasquez&David Enescu. Nici locul III nu a putut fi câştigat de un singur artist, aşa că Lucia Rusu&Andrei Stanisteanu şi trupa Silence Speaks au urcat împreună pe această treaptă a podiumului. Băieţii din Silence Speaks au fost şi câştigătorii contractului cu Mango Records.

„A fost o finală mai bună ca cea de anul trecut, cei din echipa de organizare au lucrat mai bine împreună. Atât organizatorii, cât şi concurenţii au muncit la cote maxime şi s-au străduit să ofere publicului un spectacol dintre cele mai bune. “, spune Denisa Trofin, unul dintre organizatori.

Ne-am distrat si la „Pun pariu pe talent“!

Părerea noastră? Ei bine, nu o putem contrazice pe Denisa! A fost o petrecere mişto şi ne-am distrat. Şi pentru că ne-a plăcut atât de mult, aşteptăm sezonul al treilea al acestui concurs pentru liceeni. Să vedem cum va fi la anu’, băieţi!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *