Predica Suie Paparude

predica paparude

de Gilda Comârzan – redactor
foto: Gilda Comârzan – redactor

Nici nu a început bine luna februarie că evenimentele muzicale se ţin lanţ.
Dacă miercuri am putut vedea The MOOoD, joi, 3 februarie 2011, ne-am putut bucura de un concert marca Şuie Paparude.

Evenimentul a avut loc la Silver Church Club, din Bucureşti. Publicul ce a format un lung şir pe stradă, în faţa clubului, a putut avea acces în incintă abia pe la 21:30.
Concertul a început nu la mult timp după ora 22:00, adică cea anunţată pentru start.

Cu toate că sala era plină ochi, persoane tot mai stăteau în faţa intrării cu speranţa de a se mai elibera locul. Unii chiar au avut noroc şi i-au putut vedea pe cei trei Şuie pe scenă.

predica paparude

Atmosfera era una cu care cei care merg des la concertele formaţiei s-au obişnuit deja. Aglomeraţie, voie bună, muzică electronică, oameni „cu zâmbetul pe buze“ care au petrcut „cea mai bună zi“, fum, sudoare, dansuri care mai de care, bătăi intense de inimi, mâini în aer, aplauze, versuri memorate, destrăbălare.

Până la 23:30, când s-a terminat concertul, s-au cântat atât melodii cunoscute de toate lumea, cât şi unele pe care doar puţini le ştiau. S-au interpretat „Cea mai bună zi“, „Cu zâmbetul pe buze“, „Soundcheck“, „A fost odată” şi, bineînţeles, „Pentru inimi“.

Citez mesajul postat pe Facebook al celor de la Şuie Paparude: „Ne cerem scuze celor care nu au putut intra şi au stat în frig pentru noi. Ne-am gândit la voi şi ne-am cerut scuze şi live, pe scenă. Enorm de multă lume… Urmează stadion, la vară, clar. Mulţumim!“

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *