Okaua-pita_ioana-fotoreporter-teenpress- (10)

Fotoreportaj de Ioana Piţa – fotoreporter

Vineri, 25 ianuarie, Liceul Teoretic „Alexandru Ioan Cuza“ a sărbătorit Ziua Liceului şi cei 152 de ani şi o zi de la Unire.

În cadrul acestei aniversări, Trupa de Teatru „OKaua“ a prezentat spectacolul „Vis“, o adaptare după „Visul unei nopţi de vară“ de William Shakespeare.

Okaua-pita_ioana-fotoreporter-teenpress- (17)

Cum era de aşteptat, directorul liceului a marcat începerea spectacolului printr-un speech despre educaţie şi învăţământ, terminând prin a mulţumi tuturor invitaţilor pentru prezenţă.

Okaua-pita_ioana-fotoreporter-teenpress- (33)

Intrarea pe scenă a actorilor a fost urmată de zeci de minute de atmosferă de poveste comico-tragică, timp în care cei din sală au păşit spre lumea fabuloasă a povestirii în versuri, razând şi aplaudând în momentele cheie.

Okaua-pita_ioana-fotoreporter-teenpress- (57)

Piesa s-a incheiat cu aplauze furtunoase şi mulţumitoare din partea tuturor, iar apoi profesorii coordonatori, Gabriela Bobeş şi Ionuţ Popescu, i-au invitat pe cei din public să rămână pentru a le împărtăşi din efortul pe care îl depun în cadrul repetiţiilor premergătoare spectacolelor.

Okaua-pita_ioana-fotoreporter-teenpress- (59)

Astfel, publicul a luat parte la un spectacol de joc şi dans, finalizând într-un mod original şi plăcut cea de-a doua zi a sărbătoririi liceului.

Okaua-pita_ioana-fotoreporter-teenpress- (86)

Recommended Articles

4 Comments

  1. Excelent spectacol, excelenta Trupa! Super articol! Merita. Idee super ca ati chenat si presa. Nu mai fiti modesti, meritati din plin toate laudele!

  2. Okaua cei mai tari! bravoo! okaua rullezzz!

  3. Ma gandesc dupa articolul asta super interesant poate mai bagati si Liceul Teoretic Alexandru Ioan Cuza in seama. Pentru ca nu trebuie sa fie lasat de izbeliste,a fost,este si v-a fi in liceu foooarte bun!!!

    1. Categoric o sa ajungem si in Cuza pentru a scrie despre liceu. E pe lista noastra 😀

      PS: Unul dintre tehnoredactorii nostri e din Cuza 😀 https://teenpress.chooseyourself.ro/echipa-teen-press/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *