vis_de_iarna-leocovici_roxana-fotoreporter-teenpress

de Diana Guţulescu – colaborator
foto: Roxana Leocovici – fotoreporter

Fiind foarte ocupaţi cu diverse activităţi, oamenii uită să fie fericiţi, să se bucure de fiecare clipă, de faptul că au ocazia de a trăi noi experienţe.

Bucuria este un sentiment plăcut care te ajută să vezi lumea prin ochii unui copil, ce descoperă primii paşi spre o viaţă plină de provocări. Este mult mai bine să ne bucurăm de iarna de afară, decât să purtăm iarna în suflet, căci aceasta îngheaţă sentimentele şi creează o barieră pentru cei din jurul nostru.

Sufletul este cel care suferă cel mai mult din cauza acestor fapte; „Iarna din inima noastră“ trebuie să dispară, pentru că este trist să trăim într-un loc întunecat în care oamenii sunt nişte amintiri umbrite de vreme. Singura scăpare este să deschidem porţile către razelele ce ne pot lumina întregul drum.

Iarna este anotimpul visării, în care bucuria se împleteşte cu căldura sufletească ce provine din momentele de cugetare avute la o cană cu ciocolată caldă, în căldura căminului nostru.

Niciodată nu trebuie să uităm de clipele frumoase care ne amintesc de faptul că viaţa trebuie trăită, indiferent de problemele pe care le întâmpinăm.

„Vis de iarnă“ reprezintă o dorinţă a mea de a-i vedea pe cei din jur mai uniţi, mai buni şi bucurându-se în orice moment de tot ce au.
În noi există puterea de fi mai apropiaţi faţă de oameni; niciodată să nu uităm că un zâmbet este binevenit oricând!

Vă reamintesc încă o dată: nu luaţi această scriere ca un sfat, eu nu sunt în măsură să vă dau sfaturi, dar puteţi considera că este doar un semnal de alarmă spre o posibilă schimbare în bine.

Recommended Articles

1 Comment

  1. Textul este o insiruire de idei dragute, dar ai putea “sa le legi” mai bine intre ele 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *