Concert Avenus

Concert „Avenus

Concert „Avenus

de Sabrina Canea – colaborator
foto: Ana Diaconu – fotoreporter

Nu mult după orele 20:00, Bulevardul Iuliu Maniu a răsunat de muzica nemaipomenită a celor de la Avenus. Vineri, 20 aprilie 2012, trupa Avenus a susținut un super concert la Student Pub, unde și-au încântat invitații cu melodii una și una.

Concertul a început cu o întârziere de câteva minute, membrii trupei fiind, la un moment dat, cronometrați de către fani, însă, în final, au fost primiți în ropote de aplauze. Avenus a deschis seara în forță cu melodia „Sweet dreams“ (Marilyn Manson) și au continuat cu creații proprii care au impresionat publicul la un nivel înalt, precum: „The world tonight“, „Days“, „Oare“, „Dear friend“, „La FJSC“, „Fallen“, „Dragoste și o țigară“. De departe „sclipirea“ lor este melodia „Angel’s smile“, melodie compusă integral în 5 minute, chiar la Student Pub.

Concert „Avenus

Pe lângă lângă acestea, cei de la Avenus au venit și cu celebre melodii din repertoriul internațional, precum: „Knocking on Heavens door!“ (Guns N’ Roses), „Whats up“ (4 Non Blondes), „Everything burns“(James Durbin), „Maria“ (melodie interpretată chiar de solistă, Maria, a cărei voce te ungea pe suflet), „Enter Sandman“ (Metallica), „Through the glass“ (Stone Sour) și „Cântec de dragoste“ (Zob). De asemenea, solistul a dedicat melodia „The kill“ (30 Seconds to Mars) uneia dintre bunele sale prietene. Nemulțumiți că finalul a venit parcă prea brusc, invitații au cerut un bis, Avenus fiind mai mult decât bucuroși să cânte din nou. Pe perioada întregului concert, membrii trupei au radiat de energie, publicul simțind aceasta, iar la îndemnul solistului, au început să cânte alături de membrii trupei.

Concert „Avenus

Totuși, cine sunt, de fapt, acești indivizi intitulați „Avenus“? Ei bine, ei sunt niște omuleți super tari care vor să încânte lumea cu talentul lor în materie de muzică. Trupa Avenus, întemeiată în decembrie 2010, este formată din Andrei (aka Cronick) – chitară solo, Robert (aka Casmy) – chitară ritm, Maria (aka Mery) – solistă, și nu în ultimul rând Alex (aka Wolf) – solist. Deși nu a putut participa la eveniment din cauza lipsei de echipament, nu putem uita de faimosul Haos – toboșar.

Concert „Avenus

Ce transmite Avenus fanilor? „V-a plăcut? Acum n-a fost nimic, așteptați până la primul concert full band!“. Deși nu se așteptau la un public atât de numeros, au fost super încântați de atitudinea și implicarea acestuia, precum și de entuziasmul cu care au fost primiți. Nu am putut să nu observ că cei de la Avenus nu se comportă ca o trupă, ci ca o familie în adevăratul sens al cuvântului, transmițând această stare și publicului, seara transformându-se într-o agapă între prieteni vechi.

După o seară nemaipomenită, plină de rock și voie bună, putem spune cert un lucru: talentul le curge prin vene celor de la Avenus. Dacă aveți vreodată ocazia să-i vedeți live, nu ezitați, deoarece vă pot garanta că nu veți regreta nicio secundă petrecută alături de ei.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *