No Strings Attached


No strings attached

de Florentina Tarana – redactor
sursa foto: cinemagia.ro

Poate că unora li se va părea o comedie slăbuţă, poate unii se vor amuza copios, însă „No strings attached“ este una dintre acele comedii foarte simpatice, care îţi descreţeşte fruntea şi care te face să râzi indiferent de stare.

Filmul pune în prim plan povestea de „prietenie“ a lui Emma şi Adam, şi modul inovator de percepere a acestei relaţii. Oare un bărbat poate fi prieten cu o femeie fără alte lucruri la mijloc? Asta încearcă filmul să explice. Iniţial cei doi cad de acord să fie fie doar prieteni, în special de „colegi“ de pat, fără niciun fel de obligații sau resentimente, însă acţiunea se precipită când Adam descoperă că nu se poate limita doar la atât şi realizează că ceea ce simte faţă de Emma este mult mai profund. Ca în orice comedie romantică, aceasta va fi partea cu multe lacrimi şi urlete, însă aşa cum soarta i-a scos unul în calea celuilalt de fiecare dată, tot la fel şi relaţia lor va fi salvată de la distrugere.


[youtube]Ubfcfs98MBw[/youtube]

De ce merită urmărit filmul? Deoarece cuprinde o mulţime de faze amuzante care cu siguranţă vă vor face să zâmbiţi. Deoarece între Ashton Kutcher şi Natalie Portman există o potrivire cum mai greu se observă în comediile romantice din ultimul timp. Deoarece, cu siguranţă, nu va fi o pierdere timp.

Recommended Articles

1 Comment

  1. Laxativ pentru creier acest film de comedo-dragoste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *