Ne-am intors la originile rock-ului impreuna cu Secret Society

Ne-am intors la originile rock-ului impreuna cu Secret Society

Ne-am intors la originile rock-ului impreuna cu Secret Society

de Sabrina Canea -redactor
foto: Cătălina Cosma – fotoreporter

Bucureștean fiind, pentru ca seara ta de sâmbătă să fie reușită, dacă nu chiar de neuitat, și pentru ca moralul să-ți fie ridicat cât pentru întreaga săptămână ce urmează, există mai multe „ingrediente“ pe care trebuie să le ai în vedere. Pornind de la un loc uscat, nu prea sofisticat și plin cu lume bună, până la muzica ce îți face inima să salte alert, iar picioarele s-o ia din loc și o atmosferă care mai că-ți aduce aminte de petrecerile din liceu, fiecare dintre noi poate găsi un ambient care să ne poate cuprinde toate preferințele.

Luând în considerare cele de mai sus, pentru noi seara de 27 septembrie a fost o astfel de sâmbătă mișto, petrecută într-un stil mare, printre figuri speciale. Cu puțin după orele 20, trupa Secret Society anunța nu numai un concert cu totul și cu totul ieșit din tipare, ci și o lansare de album, care promite multe.

Cotind pe Lucrețiu Pătrășcanu, găsim, ușor ascuns de ochii lumii amatoare, The Yellow Club aflat într-o forfotă de zile mari. Cu toate că, odată intrat, trebuia să dai puțin din coate pentru a-ți face ceva loc printre oamenii entuziasmați de revedere, clubul nu-ți crea nicidecum o stare de înghesuială, cât una de nerăbdare. Printre bancuri, râsete și sticle de bere, puteai zări cu ușurință vedetele serii alergând dintr-un capăt în altul al încăperii, bucuroși să-și primească oaspeții.

Ne-am intors la originile rock-ului impreuna cu Secret Society

Într-un final, după o așteptare bine meritată, îi întâlnim și pe băieții noștri pe scenă, sub luminile colorate ale reflectoarelor. Vă invit să faceți cunoștință cu trupa Secret Society, după cum urmează: Andrei Manea (vocal și chitară), Vlad Mureșan (chitarist), Cătălin Ungureanu (bass, backing vocals), Victor „Rammy“ Vrabete (tobe, backing vocals) și Romeo Cividino (clape, backing vocals). Mai cu emoții, mai fără, trupa noastră a sărit literalmente pe scenă, de-a dreapta instrumentelor, mulțumind entuziasmați pentru prezență și dând drumul la distracție.

Pentru a vă introduce puțin în peisaj, să vă spun câte ceva și despre noul material al trupei. Albumul lansat în această seară, album cu care, de altfel, trupa și debutează, se intitulează „So it begins…“ și conține 14 piese pe ritmuri de rock clasic. Întregul album este o producție în exclusivitate a trupei, versurile fiind compuse în principal de Andrei Manea, dar și de Cătălin Ungureanu. Deși în spatele albumului se află o muncă de patru ani, membrii trupei ne-au destăinut că întreaga lor muncă a meritat în totalitate, iar că sunt pe deplin mulțumiți de rezultatul muncii lor și, cu siguranță, așteaptă părerile noastre, ale tuturor.

Ne-am intors la originile rock-ului impreuna cu Secret Society

Totul  început cu un „Intro“ instrumental, care a spart liniștea așteptării, urmat de alte piese de pe noul album, printre care „One More Fix“, „You can save me“, „Rule The World“, „My Cold Soul“, „Crazy Tonight“.  Piesa „Remember“ a adus cu sine un moment de reculegere, dat fiind faptul că aceasta  fost dedicată răposatului Paul Sima, prieten apropiat al băieților. Bazate pe ritmuri ale rock-ului clasic, îmbinate cu elemente noi, moderne, piesele au adus cu euforie și entuziasm printre spectatori, mâinile acestora ridicându-se treptat în aer.

Trebuie să recunoaștem că nu numai băieții au căzut, mai mult sau mai puțin, pradă emoțiilor, dar și susținătorii lor. Astfel, în timpul concertului o întâlnim emoționată și ușor tremurândă pe impresara trupei, Irina Mihăilescu.

Printre melodii ce ne-au adus un suflu nou, trupa s-a lăudat și cu o mână de cover-uri, interpretate într-un stil propriu. Am văzut, astfel, cum întregul club s-a ridicat pentru a cânta la unison pe piese marca Phoenix – „Nunta“ – ori Toto – „Hit the line“. În cele din urmă, a venit și rândul ultimei piese, la propriu și la figurat (n.r. – „Last song“), melodie ce parcă a aprins publicul și mai tare. În acest fel, îndemnat la un bis, trupa noastră a pus în scenă și piesa ce-i reprezintă – „Secret Society“.

Ne-am intors la originile rock-ului impreuna cu Secret Society

După atâtea surprize, zic că meritau și ei una. La finalul interpretării lor spre scenă s-a întreptat un tort de toată frumusețea, pe care regăseam însăși coperta albumului.  În final, solo-urile ce ne-au produs orgasme auditive și ne-au ridicat părul de pe mâini au adus cu sine și sfârșitul concertului. Dar la urma urmei, „So it begins…“, ceea ce nu ne întristează mai deloc.

Atmosfera a fost cu totul și cu totul specială. Navigând într-o mare de prieteni, într-o mare de voie bună și bucurie necondiționată, am împărtășit alături de membri trupei Secret Society debutul lor oficial, cât și un adevărat început de aventură. Întregul eveniment a fost urmat de o sesiune de autografe și multe felicitări și îmbrățișări, ca mai apoi să încheiem minunata seară de sâmbătă cu karaoke.

Ne-am intors la originile rock-ului impreuna cu Secret Society

Concertul a fost un total succes și, precum ceilalți spectatori, așteptăm cu interes următorul, și următorul, și următorul…! Vă invităm să cumpărați albumul, care cu siguranță merită, vă garantez. Felicitări, trupă, și mult succes pe viitor!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *