Prin oras – Chef de joaca? Hai la Ludic!

Prin oras - Chef de joaca, hai la Ludic!

Prin oras - Chef de joaca, hai la Ludic!

de Sabrina Canea – redactor
foto: Cătălina Cosma – fotoreporter

Sătul de locuri strâmte, pretenţioase, unde obscuritatea sau, mai bine spus, „pana de curent“ e stâpână? Norul gros de fum de ţigară ţi-a ajuns până în gât? Ţi se pare că tot Centrul Vechi a ajuns într-un punct în care nimic nu mai atrage, în care totul a ajuns la banalitatea absolută? Nu-i bai, avem soluţia!

Ei, nu eşti la teleshopping, e doar un joc! Te miri? Află că aşa este în lumea LUDICă, iar dacă încă nu ţi-a picat fisa, te lămuresc eu. LUDIC este unul dintre cele mai simpatice locuri pe care le poţi găsi în Bucureşti. Aflat pe str. Colţei 50, locul se bucură de atenţia tinerilor (şi nu numai) chiar şi după aproape un an de la înfiinţare.

Prin oras - Chef de joaca, hai la Ludic!

Zaruri, puzzle-uri, darţ, şah, pacman şi altele – cam aşa ar putea fi descris atât locul cât şi logo-ul. Ludic este un bar tematic, după cum probabil aţi ghicit, care are ca scop jocul în sine. Toată „nebunia“ asta a luat naştere din dorinţa de joacă. Oamenii care au pornit acest băruleţ şi-au dorit un loc unde te poţi juca pe moca, asta după ce au avut antecedente în acest caz, fiindu-le îngrădit „dreptul la joc“, şi iată-l! Aici, jocul este luat în serios! La o adică, şi meniul este un avion din hârtie (doh!), făcut din partitura lui Alunelu’.

Dacă-ţi croieşti drum spre terasă, cel puţin cinci minute te vei uita pe pereţi, şi asta nu din plictiseală. Pilonii ce susţin „acoperişul“ terasei au mesaje super dubioase (în sensul bun) de la primii oaspeţi ai barului, unul dintre pereţi este invadat de o ploaie de fluturaşi coloraţi şi este chiar imposibil să nu observi o mănuşă medicinală ce are rol de uger!

Prin oras - Chef de joaca, hai la Ludic!

În total, LUDIC beneficiază de trei încăperi (barul, teresa şi subsolul) şi încă mai urmează. Mulţi dintre cei care au făcut popas pe-acolo s-au „plâns“, impropriu spus, de faptul că nu există locuri speciale pentru nefumători. Ei, aflaţi că în curând barul va avea tot ce trebuie: loc pentru nefumători, o bucătărie proprie, unde se vor pregăti mâncăruri jucăuşe, plus încă mult spaţiu pentru ca barul să funcţioneze la adevărata sa capacitate.

Prin oras - Chef de joaca, hai la Ludic!

LUDIC nu posedă doar jocuri clasice – lângă o cafea sau un suc vă puteţi alege să jucaţi de la „Nu te supăra frate“ la „Dixit“, „Mahjong“, „Domino“, „Tarot“ sau chiar o gamă foarte largă de jocuri Wii.

Şi, deci, de ce să alegi Lipscani-ul când, la o aruncătură te băţ, în apropierea spitalului Colţea (Universitate) ai LUDIC-ul? Ia-ţi hazul şi hai la LUDIC!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *