Chill, I have the Box!

Chill, I have the Box!

Chill, I have the Box!

fotoreportaj de Sabrina Canea – redactor

Într-o lume atât de monotonă ca a noastră, o lume în alb şi negru, mai avem nevoie şi de câte un strop de culoare, pentru ca viaţa noastră să nu se transforme într-o rutină obositoare şi stresantă. Deseori tindem să alunecăm în această râpă a rutinei, cu sau fără voia noastră. Ce e de făcut? Răspunsul? Hai la „Chill Box“!

Conceptul este destul de slab mediatizat în Europa, şi cu atât mai puţin la noi în ţară. „Chill Box“ se vrea a fi un local foarte colorat şi primitor, de unde poţi achiziţiona iaurt îngheţat, pe care ţi-l poţi „asezona“ cum vrei tu, fără să fii limitat de anumite sortimente prestabilite. De multe ori, când ieşim în oraş la o îngheţată, spre exemplu, avem de ales între x sortimente, şi parcă trei ne fac cu ochiul, însă, desigur, trebuie să alegem doar unul. Ei bine, „Chill Box“ îţi oferă posibilitatea de a fi şeful farfuriei (cutiei) tale!

Chill, I have the Box!

Pentru început vei avea de ales între mai multe sortimente de iaurt: natural, cu biscuiţi, ciocolată, cireşe şi multe altele. Iaurtul îţi va fi „livrat“ de o maşinărie măricică, nu prea greu de utilizat, dar mereu va fi un angajat simpatic lângă tine care să te ajute. După ce ai trecut de acest pas, vine greul: trebuie sa te decizi la topping. Aici ai o gamă super-variată: de la ciocolată cu lapte, cu alune, amăruie şi albă, la miere, caramel, nutella, prăjitură cu lămâie şi tot felul de gemuri şi dulceţuri. Dar parcă ar mai merge ceva. Iniţiatorii s-au gândit şi la asta: pe lângă toate aceste topping-uri, poţi opta pentru bomboane de ciocolată, cireşe, kiwi, căpşuni, ananas şi multe alte fructe răcoritoare, M&M’s, praline, alune, nuci, cereale şi tot felul de fulgi de ciocolată.

Chill, I have the Box!

Ideea a venit din partea grecilor şi a fost cât se poate de bine primită. În plus, iaurtul este făcut chiar de ei, iar, fiind greci, au ceva aşi în mânecă la acest capitol. Iaurtul îngheţat nu numai că este natural şi slab în grăsimi, dar în acelaşi timp îşi păstrează şi gustul, care nu seamănă cu nimic din ce ai mai încercat. Astfel, ne bucurăm de super gust, în puţine calorii.

Chill, I have the Box!

Magazinul este super uşor de recunoscut, te uiţi după un cub roz pe care scrie „Chill Box“ şi ai ajuns. Chiar dacă nu eşti familiarizat cu conceptul şi treci accidental pe lângă un astfel de magazin, el îţi va atrage atenţia instantaneu. Faptul că este roz şi decorat cu multe, multe cutiuţe de aceeaşi culoare ajută mult.

Preţurile sunt destul de accesibile. Totul se plăteşte în funcţie de suta de grame. Pornim de la un preţ standard (un euro per suta de grame), care creşte, de cele mai multe ori, în funcţie de câte minuni alegi să încerci.

Chill, I have the Box!

„Pare genial! Are vreun dezavantaj?“ Păi, poate doar unul: cel mai apropiat local de acest gen este fix în Grecia, cred că am uitat să menţionez.

Chiar şi aşa, dacă se întâmplă să pleci în vacanţă în Grecia, ai grijă să nu ratezi acest loc. Te va atinge la sufleţel!

Recommended Articles

8 Comments

 1. Ce preturi au?

  1. Sabrina Canea

   Cum ziceam si mai sus, 1 euro/suta de grame. ^^

 2. Ilinca Papari

  de fapt, cel mai apropiat local de acest gen este in Brasov si se cheama ,,Ice cream land” 🙂

  1. Sabrina Canea

   Eu ma refeream strict la acest brand, nu la ceva asemanator. 🙂

   1. Ilinca Papari

    ai zis ,,de acest gen”; oricum sunt de acord, nu se compara cu cel din Brasov ^^

 3. Unde este in Bucuresti? Am mancat in Grecia si mult mi-am dorit sa apara si aici <3

  1. Baneasa Shopping City

 4. Este si in Bucuresti acum, in Baneasa Shopping City <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *