Liceanul din tine merge in Bohemia Tea House?

Ceainaria Bohemia

Ceainaria Bohemia

de Laura Ștefan – seminarist
foto: Roxana Leocovici – fotoreporter

E destul de plictisitor să auzi oamenii în stânga și dreapta ta, tot trăncănind despre cum au ieșit seara trecută cutărică și X-ulescu în bar și s-au făcut ,,muci…“, cum se plâng că sunt obosiți și cine mai știe ce.

Și eu mă plâng, dar, pentru dragălașii mei prieteni, am decis să aduc mai apoape o ceainărie care să vă binedispună ziua de după școală, în care variantele de bac v-au terminat și când te chinui ore întregi sa te gândești unde să o inviți în oraș ori când te saturi de fumul de țigară, care deja este prezent în majoritatea locurilor publice (nu vă speriați – accesul fumătorilor nu este interzis, ci doar a fumatului!).

Ceainaria Bohemia

Cu mâna pe inimă, vă pot spune că din ochii unui mic ,,critic“ al ceainăriilor, aceasta se numară printre fruntașe. Deși merg destul de des prin Oktober, Harley ori Club A, simt nevoia de a mă retrage într-un loc mai pașnic, în care să mă pot bucura de un ceai gustos.

Nu departe de Parcul Cișmigiu, vis-a-vis de Conservator, pe str. Poiana Narciselor nr.1, se află Bohemia Tea House, cu o mansardă impresionantă, mese joase cu tabureți și pernuțe, dar și cu mese mai înalte ce au alături fotolii confortabile.

Ceainaria Bohemia

Bohemia Tea House te surprinde de la primii pași făcuți, ochii îți sunt furați de frumosele picturi, direct lucrate pe suprafața peretelui, de buna dispoziție a omuleților și de absolut tot, începând cu atmosfera chill și foarte draguță, până la meniul bine ales care te face sa salivezi la fiecare pagină.

De ce să mergeți într-o ceainarie? Ei bine, în loc să mă obosesc în alte părți, prefer un loc mai boem în care să mă relaxez cu muzica bună, eveniminte speciale (lansări de cărți, concerte de jazz, ateliere de lucru, expoziții de fotograție) și unde pot descoperi culturi, oameni și hobby-uri interesante. Dacă luăm în considerare și prețurile accesibile, nu cred că m-aș mai putea dezlipi de locul ăsta!

Relax și bună voie!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *