Am fost la… Kryptonited Z.inc

Kryptonited.Zinc_Olivia Mihale_Fotograf al RCTP (1 of 1)

de Andrei Stefan – seminarist
foto: Olivia Mihale – fotograf

Acest sfârșit de săptămâna ne-a adus o distracție pe care nu am mai trăit-o de ceva timp. Am mers în cafeneaua Kryptonited Z.inc, care ne-a atras atenția în ultima vreme prin faptul că am observat lucruri pe care nu le vedem în cafenelele din Centrul Vechi, pe care le cunoașteți deja ca în palmă. Acestea fiind spuse, abia aștept să împărtășesc cu voi ceea ce am trăit.

*tananana**tananana* Batman, Batman! Da, a venit aici să te salveze de la plictiseală, dar preferă să stea ascuns pe rafturile magazinului din cafenea. Dacă vii cu vehiculul monoton din București, atunci poți să îți continui drumul pe Str. Doctor Panait Iatropol 21 pentru a trăi printre eroi.

Ajuns acolo, vei vedea o căsuță frumoasă și normală, dar înăuntru se află cel mai bun loc de distracție. Vorbind de eroi, dacă vei urca scările, două eroine te vor întâmpina și ghida spre drumul cel mai sigur spre distracție, dar fii atent! Cel mai bine vorbești înainte cu ele la telefon pentru că nu vei fi sigur dacă există un loc și pentru tine.

După ce îți lași haina și problemele la cuier, primul lucru pe care îl vei observa or să fie camera plină cu instrumentele pentru trupa ta și ecranul cu spectatorii care te așteaptă să prestezi concertul. Da, m-ai prins, este vorba despre Guitar Hero Full Band. Ca să fiu sincer, sunt un plimbăreț prin sălile de jocuri, dar este prima oară când văd acest joc cu tot tacâmul său.

Kryptonited.Zinc_Olivia Mihale_Fotograf al RCTP (1 of 1)-4

Puțin obosit după concert, așa-i? Îți recomand să mergi la o masă din cele două camere amenajate pentru relaxare și, dacă ai venit cu prietenii, să vorbești cu eroina ta preferată și să o rogi frumos să te scoată din oboseală cu o cafea sau o băutură răcoritoare și un boardgame, precum Activity, Risk sau Monopoly. Două reguli trebuie reținute la aceste jocuri: distrează-te și nu te certa cu amicii tăi. Dacă ai venit singur(ă), nu e problemă! Clientela din Kryptonited Z.inc este superbă, oameni foarte deschiși la minte, care vor să se distreze atât de mult ca și tine. Sau, dacă preferi să fii lăsat(ă) în norișorii tăi, poți citi o bandă desenată.

Staaai… Nicio distracție nu e gratis și acest lucru poate să îți tăie un pic zâmbetul, dar gândește-te la oferta asta: „7 lei/ora“, care cuprinde un ceai, o cafea sau o băutură răcoritoare și acces neoprit la toate facilitățile cafenelei (Xbox, BoardGames, Comics).

Kryptonited.Zinc_Olivia Mihale_Fotograf al RCTP (1 of 1)-2

Hmmm, ai dreptate, nu poți pleca acasă fără un suvenir, nu? Atunci, te ridici de pe scaunul din zona de relaxare, mergi în magazinul din incinta cafenelei și îți achiziționezi o figurină, un accesoriu sau, de ce nu, un tricou cu personajul tău preferat din seriarul sau desenul animat favorit.

Așadar, dacă vrei să trăiești printre eroii din Marvel sau DC Comics sau să prestezi concertul vieții tale, cel mai potrivit loc pentru a-ți satisface plăcerile este Kryptonited Z.inc.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *