Devenim mareti impreuna cu Aspire Academy!

Aspier Academy_Maria Nestian_Seminarist Foto (16 of 29)

de Olivia Mihale – redactor
foto: Maria Nestian – seminarist

„Aspire Academy“ a susţinut în data de 1 aprilie 2015 cea de-a patra deschidere oficială a înscrierii la cursurile de vară oferite tinerilor. Ceremonia a avut loc la hotelul „Crowne Plaza“ din Bucureşti şi a început în jurul orei 18:00. Astfel, într-o sală de conferinţe somptuos aranjată, au participat, îmbrăcaţi extrem de elegant, în jur de 50 de persoane dornice să afle mai multe despre cum îşi pot îmbunătăţi viitorul.

Dacă până acum nu ai auzit de organizaţia „Aspire Academy“, ei şi-au început activitatea undeva în jurul anului 2011. Înfiinţată de tineri absolvenţi ai universităţilor de top din lume, precum Harvard, Wharton, Princeton, IE şi Georgetown, aceasta are ca scop susţinerea a trei programe de curs de vară, dedicate liceenilor, studenţilor sau tinerilor profesionişti. „Aspire Academy“, „Aspire High School“ și „Aspire Professional“ sunt organizate în Poiana Braşov drept tabere de leadership, antreprenoriat şi dezvolatare personală cu participanţi atât din România, cât şi internaţionali.

În cadrul evenimentului, a fost prezentată ideea de bază a proiectului, aceea de a forma din generaţiile tinere viitori lideri. De asemenea, s-a dat startul înscrierilor pentru taberele de vară din anul 2015, ce vor aduce, ca de fiecare dată, profesori de la universităţi de prestigiu.

Aspier Academy_Maria Nestian_Seminarist Foto (17 of 29)

În plus, vor fi prezenţi, ca şi în anii precedenţi, antreprenori locali. Printre cei care au participat la sesiunile anterioare se numără: Andi Moisescu și Lucian Mândruță, Mariana Gheorghe (CEO „Petrom“), Georgios Argentopoulos (CEO „Băneasa Developments“), Cristian Movilă și Don Lothrop (fondator „RomaniaOne“). Perioada de înscriere se sfârşeşte pe 3 mai, iar taberele vor avea loc între 9 şi 18 iulie.

Deşi, iniţial, societatea a început cu un număr mic de reprezentanţi, aceasta este formată în momentul de faţă din aproximativ 270 de tineri motivaţi să ajungă liderii generaţiei lor. Fiind singurul program cu participare internaţională din România, urmează o curriculă alcătuită pe baza celei de la Universitatea Harvard. Viziunea organizaţiei este aceea de a crea o elită de tineri lideri etici, de succes și influenți, într-o varietate de domenii și cu specializări diferite.

Aspier Academy_Maria Nestian_Seminarist Foto (25 of 29)

După ce s-a sfârşit prezentarea, aproximativ la ora 19:00, a avut loc o oră de aperitive, iar tinerilor prezenţi li s-a oferit oportunitatea de a discuta pe diferite teme educaţionale. Participanţii au fost extrem de entuziaşti în legătură programul „Aspire Academy“, întrucât le putea oferi un viitor mult mai strălucit. La ora 20:00, totul s-a sfârşit, iar lumea era încântată şi gata să împărtăşească mai departe informaţiile obţinute.

Dar tu, ce mai aştepţi? Fie că eşti încă în liceu, sau mai ai puţin şi termini facultatea, e momentul să încerci această experienţă unică în viaţă. Intră pe site-ul Aspire Academy şi înscrie-te cât mai curând. Nu rata şansa de a putea avea discuţii cu profesori de top ce îţi vor lărgi cu siguranţă orizonturile, atât profesional, cât şi cultural şi etic.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *