La premiera filmului Scoala de Vara

La premiera filmului Scoala de Vara

La premiera filmului Scoala de Vara

de Ioana Miclea – colaborator
foto: Adrian Conete – colaborator foto

Sâmbăta aceasta, 16 martie, la Cinema Europa a avut loc premiera filmului făcut în a doua ediţie a Taberei de Film, Şcoala de Vară. Ediţia s-a desfăşurat în vara lui 2012.

Evenimentul a început la ora 18, cu o recepţie, în care micii actori au făcut poze. La ora 19, Cristian Dumitru a anunţat oficial deschiderea premierei, anunţând preselecţiile care vor urma pentru o nouă ediţie a Taberei de Film. Vor avea loc preselecţii în Cluj-Napoca, Oradea, Iaşi, Arad, Timişoara, Piteşti, Craiova, Buzău, Bucureşti şi Constanţa, începând cu 23 martie.

La premiera filmului Scoala de Vara

După ce fiecare participant şi-a primit diploma de participare, iar publicul a făcut cunoştinţă cu toţi, au urmat premiile, prezentate de Felicia Iordache.

Premiul pentru interpretarea rolului principal a fost câştigat de Irina Andronic, apoi au urmat 3 premii pentru interpretarea rolului secundar, câştigate de Ivana Farc, Bogdan Coste şi Alexandra Ruge.

Premiul pentru cea mai simpatică interpretare a fost câştigat de Rareş Medeleţ, cel pentru interpretare coregrafică de Popa Ştefana, iar cele două pentru originalitate de Ana Bucşă şi Alex Cristea.

Au urmat şi 6 premii speciale: Marius Cisa, Sorin Grigore Giurcă, Dănuţ Petrişoaea, Alexandru Marinaş, Maxi Coca şi, nu în ultimul rând, Radio România, care este şi co-producător.

La premiera filmului Scoala de Vara

Coregrafii filmului au fost Cosma Lev şi Marius Rever, compozitorul Gabriel Băruţă, co-producători Radio România şi Bogdan Alexe, care este şi fondatorul Taberei de Film, iar regizor – Mircea Ghinescu.

Recommended Articles

1 Comment

  1. Penibil! O asemena productie jalnica nu am mai vazut de multa vreme!!!
    Copii care au fost pusi in situatii penibile, prost indrumati, replici rostite cu prune in gura (dupa ce ca oricum scenariul este ridicol, iar textul de toata jena), cadre aiurea si lista poate continua… Un aer de facatura incropita pe genunchi, ce sa mai!
    Bina ca au venit marii realizatori sa se flendure mandrii nevoie mare la premiera… Nenea compozitorul ala cu mutra de lepercon, de care era agatata o duduie machiata ca la piata (cica ar fi profa de canto prin Oradea, dar arata mai degraba a ghicitoare in cafea sau a tarabagioaica din Obor, biata de ea) si nea penibilul ala din Radio, care se baga in seama pe unde apuca… toti erau foarte nerabdatori sa isi asume merite nemasurate pentru capodopera pe care au executat-o magistral. WOW!!!! Absolut jenant, baieti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *