Ideile prind film la Cinema-Edu!

Ideile prind film la Cinema-Edu!

Ideile prind film la Cinema-Edu!

de Andra-Maria Mãciucã – editor ştiri

Pânã la data de 26 martie 2013, Asociația Culturală Macondo îi invitã pe liceenii din Bucureşti, Timișoara, Cluj, Iași şi Constanța să trimitã un mail la adresa asociatia.macondo@gmail.com.

Workshopul „Cinema-Edu“ cuprinde discuţii despre reguli de bază în construirea scenariului și a filmării, inspirație și analize ale unor secvențe de film.

Proiectul Cinema-edu are ambiția de a aduce liceenii însoțiți de profesorii lor la filme pe care nu le vãd de obicei în Mall sau la televizor, filme care pot schimba vieți și, mai ales, mentalități.

Întrucât cu un film nu se face primăvară, pe parcursul primei saptamani din aprilie, Cinema-Edu aduce o selecție de cinci dintre cele mai calde realizări cinematografice, printre care se numără: „Filantropica“, „Floarea Deşertului“, „Străina/ Die Fremde“, „Un eveniment fericit/ Un heureux événement“, „Tărâmul visurilor/Beasts of the southern wild“, „Hoțul de lumină“ şi „Roșia Montană“.

Proiecţiile vor fi urmate de dezbateri pe diverse teme.

Pentru mai multe detalii, accesaţi site-ul www.cinema-edu.ro, trimiteţi un mail la adresa asociatia.macondo@gmail.com sau sunaţi la numãrul de telefon 0725.925.313.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *