Finala Bucuresti la CLSD 2011

cupa liceelor

de Ruxandra Şiclovan – colaborator
foto: Roxana Leocovici – fotoreporter

Obişnuiţi deja să surprindă plăcut, organizatorii evenimentului nu s-au lăsat mai prejos nici sâmbăta aceasta: pe lângă competiţia propriu-zisă a liceelor la street dance, au fost şi concursuri în care participanţii au putut câştiga meditaţii gratuite, şi câştigătorul de la Solo Popping o excursie la munte pentru două persoane.

cupa liceelor

Adolescenţi din fiecare liceu au venit pentru a susţine trupa care i-a reprezentat, şi de ce nu, pentru a a asculta muzică bună şi a se distra, deoarece pe ringul de dans a urcat şi trupa de fete Amadeus, melodiile lor îndemnând la dans în continuu. Atmosfera plăcută a continuat şi în pauzele de dans, în care nimeni nu stătea jos şi toată lumea făcea poze.

cupa liceelor

În Finala din Bucureşti, trupele s-au bătut în proba de colaje şi la Battle Style Champions – Popping. Multe emoţii, atât din partea publicului, cât şi din partea participanţilor, care începeau dansul în forţă, şi mai spre sfârşit, terminau reprezentaţia încărcaţi cu emoţii. Unele echipe au încercat să fraudeze sistemul de votare pentru premiul de Popularitate, şi s-a decis anularea decernării premiului.

cupa liceelor

Deoarece în Finala din Bucureşti au participat 14 echipe din 13 licee (din „Haşdeu“ erau calificate în Finală două echipe), în Marea Finala Naţională s-au calificat 7 licee, cele care au acumulat cel mai mare număr de puncte de-a lungul competiţiei.

cupa liceelor

Între timp, pe scenă au urcat Trupa Efekt, care ne-a oferit un show UV, Xela Nam şi Luk, care au cântat încă o dată imnul oficial CLSD, Trupa Upgrade, şi Trupa Supersonic, trupe ce ne-au făcut să ne dăm seama că dansul este, de asemenea, şi o modalitate de exprimare, nu numai o pasiune pentru unii din noi.

cupa liceelor

Mergând încetul cu încetul spre anunţarea câştigătorilor, în jur se resimţea o tensiune alimentată şi de către prezentatori, care amânau anunţarea celor calificaţi mai departe. Cu fişele ce conţineau punctajele obţinute de către echipe, Ana Maria Lungu şi Shurubel au spus ordinea clasamentului, pornind de la locul 14. Aşadar, pe primele 7 locuri s-au aflat: X-cess Crew din Colegiul Naţional „Spiru Haret“ (primul loc), Lazăr Crew din Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr“ (al doilea loc), T.U.D din Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza“ (al treilea loc), Body Action din Colegiul Naţional „Ion Creangă“, Ice Drops din Colegiul Naţional „Matei Basarab“, The Puppetiers din Colegiul Naţional „Iulia Haşdeu“, şi nu în ultimul rând, Bones din Liceul Teoretic „Alexandru Ioan Cuza“. Toate echipele au plecat acasă cu o diplomă, iar reprezentanţii locurilor de pe podium s-au ales cu premii constând în bani, şi cu nişte trofee onorifice.

cupa liceelor

Cei care au mai avut suficientă energie, au rămas în continuare la afterparty, care a marcat sfârşitul evenimentului, iar ceilalţi au plecat să se alimenteze cu energie pentru sâmbăta viitoare, unde ne vom reuni să le ţinem pumnii tinerilor talentaţi, la cea mai cool competiţie de dans dintre licee.

cupa liceelor

Recommended Articles

4 Comments

 1. Chiar daca nu mai sunt la liceu, am fost si eu prezent la eveniment si mi-a placut foarte mult. Imi pare rau ca nu au castigat favoritii mei cei din Cuza, insa cei din X-cess Crew au meritat sa castige, felicitari!

 2. Cei din Bucuresti merita sa castige anul asta! Sunt foarte buni!!!!! Sper ca Spiru sa dea 150% si la Marea Finala si sa aduca trofeul la Bucuresti! voi fi acolo sa-i sustin!

 3. Buna!Unde as putea gasi toate pozele de la finala?Multumesc!

  1. Aloha 😀

   In 30 de minute terminam de uploadat toate pozele pe Facebook 😀

   PS: Asta daca te refereai la Marea Finala.
   Cele de la Finala sunt de mult timp pe Facebook 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published.