Cum a fost la “Image rocks!”

Vineri seara 4 martie, Music Hall a gazduit un eveniment in premiera in Romania – muzica rock si concurs foto. Evenimentul initiat de catre Photosetup si intitulat sugestiv Image Rocks, pentru ca muzica se combina foarte bine cu fotografia, a reunit deopotriva atat pasionatii de rock cat si pasionatii de fotografie, oferind posibilitatea fotografilor sa surprinda cele mai intense emotii traite de artisti pe scena.

Evenimentul a fost foarte apreciat atat de catre fotografii prezenti la concert cat si de catre trupele care au concertat. Fotografii care au participat la concurul foto, avand sansa sa castige o geanta foto (marca Kata), prin postarea fotografiilor realizate in timpul concertului, in pagina dedicata evenimentului.

fotografi la image rock

La eveniment au urcat pe scena trupe nou intrate in peisajul rock autohton: Magnum Opus, Paradox si Lefters.

Trupele Magnum Opus si Paradox formate din liceeni au surprins placut publicul. Desi varstele lor sunt curpinse intre 16-18 ani, au dat dovada de foarte mult talent si profesionalism, interpretand compozitii proprii si cateva cover-uri.

Trupa Magnum Opus s-a format la inceputul verii lui 2010, cand Andrei Tiu si Mihnea Sechely, fosti colegi de trupa, s-au hotarat sa inceapa un nou proiect personal. Cristi si Mack li s-au alaturat. Pe parcursul verii au avut loc loc schimbari ale componentei, urmand ca in toamna Angelo sa se alature trupei ca si vocal, iar in ianuarie 2011 Cristi a fost inlocuit la tobe de Geo. Trupa canta compozitii proprii si cover-uri.

Trupa Magnum

Trupa Paradox s-a nascut la finalul anului 2009, la initiativa celor doi prieteni pasionati de chitara : Tibi Galea si Razvan Calcan. In scurt timp li s-au alaturat pe rand si restul membrilor. Desi trupa a suferit mici modificari de componenta, in formula actuala, cu Alex Popescu la tobe, Stefan Cacior la bass si Vlad Cristea – voce, cei doi chitaristi Tibi si Razvan simt ca sunt pe un drum bun. Trupa poate fi gasita in mediul virtual atat pe site-ul oficial: www.trupa-paradox.ro cat si pe contul de facebook (https://www.facebook.com/home.php#!/ParadoxTrupa)

Trupa Paradox

Seara s-a incheiat cu trupa Lefters care a oferit un concert extraordinar. Lefters abordeaza un amestec de sound-uri alternative si metal (o formula ce si-a dovedit succesul la granita dintre anii ’90 si 2000), NU-metal , cu solo-uri si voce hardcore.

Versurile exprima o intreaga filosofie. A reprima sentimente inseamna sa ingropi bombe vii iar cantecele trupei Lefters vorbesc despre acesta furie acumulata si despre societatea autohtona care s-a transformat intr-un adevarat camp de lupta. Cateva nume ale melodiilor Lefters sunt: Break the wall, Serpent, Get out, Spit it out, Rockstar, City of evil ori 007.

Formula actuala s-a dovedit a fi cea mai de succes, probabil şi datorita prieteniei ce-i leaga. Astfel, trupa ia nastere in anul 2009 in Bucuresti. Pasiunea pentru muzica rock ii aduce impreuna pe Catalin Babliuc – voce, Stefan Caramitru – chitara, Adrian Dumitrescu – chitara, Mihai Bancila – bass si Mirko Grusa – tobe. Membrii trupei dau importanța comunicarii cu publicul si o fac prin intermediul paginii de facebook Lefters. www.facebook.com\lefters

Trupa Lefters

In concluzie, ‘’Image Rocks’’ a fost un eveniment reusit, plin de forta, cu o atmosfera extraordinara si cu un public minunat pe care il asteptam si la editia urmatoare. Photosetup sustine pasiunea! (www.photosetup.ro)

Image Rocks - Public

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *