“Pyram, Thisbe & CO“, dimensiunea tinerelor talente


Pyram, Thisbe and CO, dimensiunea tinerelor talente

de Andreea-Alexandra Clonaru – colaborator
foto: Simona Lenghel – seminarist foto

La C.N. „Gheorghe Lazăr“ din Bucureşti a avut loc în data de 12 iunie premiera piesei de teatru „Pyram, Thisbe & CO“, piesă organizată de coordonatorul trupei de teatru „AS“, Andrei Gheorghe.

Piesa s-a desfăşurat în Sala de festivităţi a colegiului şi a început la ora 20:00. De ce să nu recunosc, au amânat cu 10 minute începerea piesei; dar trecem peste, doar actorii sunt nişte tineri talentaţi, viitoare valori ale teatrului românesc.


Pyram, Thisbe and CO, dimensiunea tinerelor talente

Din distribuţie fac parte Ana Creţu (Pyram), Andrei Marin-Bălulescu (Francis Flaut – Thisbe), Alina Breazu (Blându Tâmplaru), Alina Neculai (Gutuie) şi Gabriel Fereşteanu (Robin Subţirelul).

În incipit, una dintre actriţe, şi anume Alina Neculai, a spart gheaţa şi a pregătit auditoriul pentru ce avea să urmeze. Cu mult entuziasm şi voie bună, actorii şi-au făcut apariţia pe scenă, costumaţi adecvat.

Rolul lui Pyram, pus într-o lumină bună de către o adolescentă talentată, a reuşit să capteze atenţia publicului. În sală s-au adunat 60 de spectatori şi s-au lăsat cuprinşi de atmosfera relaxată, dar acaparatoare.


Pyram, Thisbe and CO, dimensiunea tinerelor talente

Acum este destul de târziu în noapte şi eu scriu articolul, dar este plăcut să transpui în scris impresiile care ţi-au rămas fixate pe scoarţa cerebrală, mai ales când poţi profita de linişte şi semi-întuneric.

Piesa a fost presărată cu momente artistice. Fondul muzical, ales cu grijă, completa linia perfectă a povestirii.

Dacă la începutul piesei eram uimită, spre final lucrurile au început sa capete contur şi actorii şi-au pus amprenta asupra publicului. În primă audienţă, spectacolul s-a dovedit a fi rezultatul scontat al muncii serioase a actorilor.

În final, spectacolul s-a încheiat cu un impresionant moment muzical, a cărui coregrafie s-a făcut bine remarcată în rândul publicului.

Tinerele talente au reuşit să smulgă aplauze şi să stârnească interesul spectatorilor, iar Teen Press a avut grijă să redea puţin din atmosfera aceea şi cititorilor săi.

Recommended Articles

3 Comments

  1. eu am fost duminica si a fost super!:)

    1. u ai fost si duminica bravo:))

  2. Spectacolul a fost genial!!!!!
    Piesa este doar textul apropo de "Piesa a fost presărată cu momente artistice" , daca te referi la spectacol, el in sine este un moment artistic. Succes pe mai departe 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *