Stand Up Comedy cu Bordea Catalin & friends

Stand Up Comedy cu Bordea Cătălin & friends

Stand Up Comedy cu Bordea Cătălin & friends

de Alina Panaite – seminarist
foto: Robert Stoica – colaborator foto

Miercuri, 5 iunie, o atmosferă de seară ca în mijlocul săptămânii in Bucureşti şi o porţie bună de râs. Este singurul lucru concret care se poate spune despre spectacolul făcut de Cătălin Bordea şi Radu, la Restaurantul Old School din cadrul CCSB.

Cătălin Bordea a urcat pe scenă la ora 21:00, deşi iniţial trebuia să înceapă la ora 20:30, însă acest lucru a trecut neobservat. Mi-a dat impresia că putea să întârzie şi o oră-două, căci după râsetele de aseară, tot în aplauze intra şi ieșea de pe scenă. Parol!

Stand Up Comedy cu Bordea Cătălin & friends

Am observat că au venit mulţi spectatori „de-ai casei“ în special, iar interacţiunea cu publicul a fost una degajată, toata lumea simţindu-se bine. Mare parte din spectatori au fost studenţi, ba chiar moldoveni de-ai lu’ Bordea. Temele abordate la începutul stand-up-ului au fost despre… ghiciţi ce ? Moldoveni, relaţii, maşini, femei şi multe altele. Au prins bine. Şi parcă ne-a convins, eh?

Stand Up Comedy cu Bordea Cătălin & friends

Apoi, pe scenă a urcat Radu, trecând de la un temperament mai exploziv, agitat ca al lui Bordea, la unul puţin mai liniştit, cum a fost şi publicul pe durata prezenţei lui. Radu şi-a susţinut pledoaria despre spălatul pe dinţi, săracie, religie şi aşa mai departe. Ne-a lăsat cu semnul întrebării. O fi bine ?

Spuneam mai sus de o interacţiune degajată cu publicul. Au avut loc discuţii scurte, mai ales cu duduile din sală, dar, cum ne aşteptam, „flăcăii“ din primul rând au avut de „suferit“.

Stand Up Comedy cu Bordea Cătălin & friends

Ochelaristul s-a ales cu o remarcă la adresa sa din partea lui Bordea, însă a părut amuzat şi el de situaţie. Pe de altă parte, Radu s-a „certat“ cu un om în vârstă, cred că nimeni nu a înțeles de ce, dar a fost veselie şi ne-a plăcut.

După două ore, seara s-a încheiat cu un prim moment de respiro.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *