IMPROvSHOW cu Mihai Bobonete

IMPROvSHOW cu Mihai Bobonete

IMPROvSHOW cu Mihai Bobonete

de Mara Popa – reporter
foto: www.220.ro

Hai să învățam să râdem deștept!

Vreau să vă anunț cu entuziasm că am găsit remediul pentru înfiorătoarele zile de luni! Sau cel puțin, ultima parte a lor (tot e ceva). Începând cu ora 20.00, din două în două săptămâni, lunea, la Grand Cinema and More, are loc cea mai amuzantă reprezentație de entertainment live. După cum te-ai prins și din titlu, IMPROvSHOW este un spectacol de improvizație, unde tot ce se improvizează pe scenă este generat de publicul din sală.

Ce înseamnă asta? Nu sunt două spectacole la fel! Trebuie să ai noroc și de un public activ, recunosc, dar comedianții știu mereu cum să pună în valoare orice moment. Că tot vorbim de comedianți, „Naționala de improvizatie“ (cum le place lor să își spună), și mai precis actorii, sunt conduși de Mihai Bobonete, care este și prezentatorul show-ului. Pe scenă mai urcă alături de el și Mihai Răit, Adrian Vancica, Micutzu, Cosmin Natanticu și mulți alți umoriști de stand-up comedy.

Nu vreau să va dau prea multe spoilere despre cum decurge un show, dar în principiu în fiecare spectacol sunt aleși șase actori din echipa de comedianți care urcă pe scenă cu Bobonete. Probele diferă de la spectacol la spectacol, dar ce este important este că actorii preiau idei din public și improvizează pe baza lor. Prezentatorul decide cine să participe la fiecare probă, și aceasta nu începe decât dacă publicul face o numărătoarea inversă ce le dă energie și poate și un mic timp de gândire.

Probele ce prind la audiență sunt Mimează ce Urmează, în care un comediant trebuie să mimeze cuvintele unei melodii alese de public în timp ce ceilalți 5 nu aud nimic:

Dedicație, în care Bobonete alege o persoană din public, iar comedianții trebuie să îi facă o dedicație pe loc din puținele informații pe care le au despre ea:

Și urmează multe, multe alte probe de acest fel pe care vă las pe voi să le descoperiți.

Pe lângă asta, în fiecare spectacol apare într-o probă si câte un invitat special precum Smiley, Pavel Bartoș, Gina Pistol, Mihai Mărgineanu etc.

Nu degeaba se petrece în „Sala Epika“, spectacolul fiind clar unul unic și de necomparat. Biletele se vând ca pâinea caldă, deci e de preferat să rezervi bilete cu o săptămână înainte de show.
Nu cred că sună așa de rău o porție de râs non-stop lunea, ce ziceți?

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *