First Tumblr Meet-up sau Fail Tumblr Meet-up?

 

First Tumblr Meet-up sau Fail Tumblr Meet-Up?
First Tumblr Meet-up sau Fail Tumblr Meet-Up?

de Ioana Miclea – reporter
Ioana Gheorghiu – fotoreporter

Începutul de toamnă nu aduce doar nostalgia dinaintea şcolii, ci trezeşte şi cheful oamenilor creativi ai internetului de a se întâlni şi a se cunoaşte mai bine.

În prima zi de toamnă, 1 Septembrie, elita bucureşteană a Tumblr-ului s-a mutat din spatele monitoarelor în Parcul Herăstrău. Mai exact, la Roaba de Cultură, un loc special amenajat, cu fotolii, umbreluţe şi e-book-uri şi cărţi audio.

După ce toată lumea s-a „instalat“ pe iarbă, cei din organizare au încercat să îi aşeze pe participanţi într-un cerc, după care urma ca fiecare să îşi strige numele şi numele blogul, pentru a putea cunoaşte cât mai mulţi oameni prezenţi la meet-up. Însă, probabil din cauza numărului mare de participanţi, această idee a fost abandonată, fiind înlocuită cu socializarea pe grupuleţe.

Organizatorii promiseseră stickere şi căni de la Tumblr, discuţii despre bloguri împreună cu cei mai cunoscuţi bloggeri bucureşteni, dar activităţile s-au rezumat la a face poze şi a vorbi cu oamenii pe care îi cunoşteai deja.

Desigur, nu te puteai aştepta ca toţi oamenii prezenţi să fie interesaţi de scopul întâlnirii, iar de aceea s-a creat şi un scandal. Unul dintre participanţi, revoltat de faptul că pe teritoriul Roabei de Cultură nu ai voie nici să fumezi şi nici să consumi alcool, a ajuns să se certe cu paznicul parcului şi într-un final să fie încătuşat de cei de la Poliţia Locală.

Deşi pe moment nimeni nu a acordat atenţie acestui eveniment, în final el a fost punctul de maximă intensitate al întâlnirii, adaugând încă un motiv pentru care întâlnirea nu s-a desfăşurat conform aşteptărilor participanţilor.

First Tumblr Meet-up s-a dovedit a fi un eveniment neadecvat scopului sau iniţial, iar organizatorii slab pregătiţi.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *