Conspiratia MOZART

conspiratia mozart

conspiratia mozart

de Cristina Dinescu – redactor

Poţi să fugi, ei te vor prinde. Poţi să te ascunzi, ei te vor găsi. Poţi să te deghizezi, ei îţi vor vedea faţa. Orice ai face, nu ai voie să le stai în cale. Însă Oliver Llewellyn s-a crezut mai presus de ceilalţi, a îndrăznit şi a terminat în chinuri cumplite pe fundul unui lac îngheţat.

Leigh Llewellyn, celebra cântăreaţă de operă, nu crede că moartea subită a fratelui ei a fost doar un accident banal, cu atât mai mult cu cât erau în timpul unor cercetări despre moartea lui Mozart. Acesta este motivul pentru care îl angajează pe Benedict Hope să descopere adevărul. Un prieten de-al lui Oliver şi o idilă din tinereţe a acestei cântăreţe, Ben aproape îşi dă viaţa pentru a afla adevărul şi pentru a-l scoate la iveală.

Moartea lui Mozart nu a fost nimic obişnuit, nici măcar ceva uman, conform celor descoperite de Ben şi Leigh. Ultima scrisoare a muzicianului este doar începutul carnagiului, iar un video făcut de Oliver înainte să moară este cea mai solidă probă. Oricât ar încerca, nu mai pot ieşi din horă. Ameninţarea se extinde, pericolul le suflă-n ceafă, iar cea mai mică greşeală sau neatenţie îi poate costa viaţa.

O grupare obscură din cadrul societăţii francmasonice, ritualuri crude, sacrificii sângeroase… Ordinul lui Ra. Până să ajungă să fie opriţi, aceştia ţin cu dinţii de propriul secret şi sunt în stare să treacă şi prin foc ca să se răzbune. Şi o vor face…

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *