Miss Boboaka 2011

miss boboaka

de Irina Brătan – redactor
foto: Alexandra Ignat

Duminică, 22 mai, pe la orele 19:00, o mare de oameni stătea în faţa clubului Princess, aşteptându-şi prietenii întârziaţi sau aşteptând să intre.

Aglomeraţie mare acolo în club: oameni în căutare de mese libere, domnişoare care deja nu se mai ţineau pe picioare şi tot felul de astfel de fenomene (mai mult în sensul bun).
Cu ce ocazie să se fi întamplat tot acest talmeş-balmeş? Păi, cu ocazia mult-aşteptatului concurs „Miss Boboaka 2011“.

miss boboaka

La 20:30 s-a dat primul semnal de „Începe spectacolul !“. Astfel, în atenţia publicului, doi băieţi au făcut un mic număr de street dance şi prezentatorii au urcat pe scenă. Cei din urmă au explicat cum avea să stea treaba cu probele şi cu felul în care vor fi punctate concurentele (pe baza notelor oferite de juriu – note de la 1 la 5).

În continuare, Florin Diaconescu a spus câteva vorbe, printre care a amintit şi de un concurs, pentru care, în luna octombrie, vor fi împărţite 50.000 invitatii moca în licee şi facultăţi (veţi afla la momentul potrivit detaliile). După el, au vorbit Ruxandra Simion şi Cristian Lumezeanu, preşedintele executiv al Uniunii Studenţilor din România.

miss boboaka

Apoi, a urmat un moment muzical, susţinut de Marina Anghel. Deşi microfonul în primă fază nu i-a mers, a urat un călduros ”Bună searaaaa, Princeeess!” şi şi-a reluat melodia cu zâmbetul pe buze.

Ultimul moment artistic de dinaintea primei probe a aparţinut trupei de street dance Aseca – genială trupă!

miss boboaka

Şi, în sfârşit, concursul în sine a început. Cele aproape 40 concurente au defilat într-un mod acid şi de multe ori incitant, în ţinute concepute chiar de ele. Proba a fost cea de creaţie pentru care fetele au avut o lună la dispoziţie să-şi facă o costumaţie din produse ecologice.

miss boboaka

După aceea două fete provocatoare au dansat într-un stil atrăgător, iar Lavinia din liceul „George Enescu“ a ţinut şi ea un recital. Apoi, în aplauzele şi ţipetele celor prezenţi, a intrat Fly Project! N-aveţi idee ce şi cum s-a dansat!

miss boboaka

A mai urmat un număr de street dance marca Nosq şi s-a lăsat cu sânziene – adică a început cea de-a doua probă. Ce mişcare scenică frumoasă au mai avut fetele!

Iar după această a doua probă, publicul a fost părtaşul altor reprezentaţii de-ale trupei Aseca (care a dansat în timpul fiecărei pauze de-ale misselor), al unui recital al unei alte fete din Enescu şi mai ales al lui Dj Sava şi a Andreei D.! S-a întins un dans nebun de nu aveai loc să te mişti.

miss boboaka

În orice caz, după asta a avut loc ultima probă – cu siguranţă una foarte interesantă – cea de epocă. În acest caz, participantele au defilat îmbrăcate care mai de care mai cochetă şi mai de domniţă de casă bună.

Pe parcursul ultimelor două probe, prezentatorii au descris fetele prin mici aspecte. Cei prezenţi au fost amuzaţi mai ales de faptul că două dintre concurente le admirau pe Elena Udrea, respectiv pe Mona Muscă.

miss boboaka

Oricum, cât timp juriul a deliberat, s-a încins iar atmosfera, din nou prin street dance şi prin muzică. Iar când acesta a terminat de deliberat, s-a dat verdictul: Beatrice Popescu si Andra Budacu au primit locul de Miss Boboc 2011!

Şi da, a fost extra-mega sexy seara/ noaptea! 🙂
Mai e de amintit faptul că au fost premiate primele şase locuri, iar cam pe fiecare poziţie s-au plasat câte două fete.

Acum, făcând referire la prezentatori, aceştia au fost Raluca Popescu, Maria Ibie, Dragoş Morgan şi Marius Popescu.

Recommended Articles

1 Comment

  1. Dar pentru anul asta de unde pot lua invitatii????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *