De la concertul Running Clouds

De la concertul Running Clouds

De la concertul Running Cloudst

de Laura Ștefan – seminarist
foto: Roxana Leocovici – fotoreporter

„Here’s the day that I’ve been waiting for all this crazy week
Gotta build it brick by brick
I just want to get out in the street searching for the beat
With my friends to start the heat
We’re gonna feel alright
We’re gonna feel alright together celebrate the night“ – o frântură din piesa „Feel Alright“.

Începând cu ora 21:30 – 22:00, i-am putut găsi pe dragii noștri prieteni de la Running Clouds în Control Club (Str. Constantin Mille, nr. 4, nu departe de Cercul Militar Național).

De la concertul Running Clouds

Ne-am bucurat de un super concert live, în care „Turcu (chitară) să sperăm că nu și-a pierdut splina dupa cât de mult a sărit“, Vlad (vocal) și Edy (tobe) au topit de tot puicuțile și duduile din sală, iar Achim (bass) ne-a amuzat cu mișcările, moaca lui simpatică și glumițele din timpul concertului. O trupă faină foc, care ne-a făcut să ne simțim bine cu fiecare ocazie.

Versurile pieselor au răsunat de pe buzele fiecăruia dintre noi și absolut nimeni nu aputut să se abțină, cel puțin, să dea din mâini, picioare până la sfârșitul concertului.

De la concertul Running Clouds

Nu au lipsit piese precum „Save me“, „Feel Alright“, „The past is paid“, „Cold“ ori „World of grey“, dar, așa cum au promis, ne-au adus câte una alta noutăți și un genial cover al piesei „Circa Survive“ – Suitcase.

Iar în caz că nu știați, băieții aștia cântă rock progresiv. Ce ar putea fi mai „mișto“ și mai perfect decât un concert printre norișori într-o zi de marți, 11 iunie, ploioasă și posomorâtă de școală ori muncă asiduă?! Și să nu uităm ușurința de a se observa ori auzi bucuria și aprecierile după un așa concert.

De la concertul Running Clouds

Stați cu ochii căscați și urechile ciulite pe Facebook, pentru că s-au auzit zvonuri de la norișori că ne pregătesc ceva fain rău de tot pentru vară și nu numai: https://www.facebook.com/runningclouds.ro
Mesajul spectatorilor: „Super concert și super faină treabă. Bis, Bis … BISSS!“ (aplauze, fluierături și tot tacâmul).

A fost mai mult decât un concert, a fost o întânlire între prieteni atât vechi cât și noi, care s-au distrat până dimineață, care au cântat neîncetat cu trupa și putem să punem pariu că îi vom întâlni și la al 900-lea concert Running Clouds.

O bucățică din muzica lor, dintr-un concert mai vechi: https://www.youtube.com/watch?v=UXLc7WbxPaQ

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *