Concert „Historia de un amor“

concert_historia_de_un_amor-1

de: Thomas Bărbulescu – redactor

Pe data de 26 ianuarie, cei care au hotărât să înfrunte ninsoarea și frigul pentru a merge la Tête-à-Tête Coffee Art&Chill nu au regretat. Jezebel (a.k.a. Izabela Barbu) împreună cu Puiu Pascu (pian) și Gilberto Acen de Cuba (percuție) au încercat să traspună pe note muzicale sentimentele pe care le trăiesc îndrăgostiții.

Timp de 2 ore, cei trei artiști au trecut publicul printr-o multitudine de sentimente. Durerea trădării în dragoste, agonia despărțirii, fericirea pe care o ai atunci când te îndrăgostești, entuziasmul sărutului sunt numai câteva sentimente pe care artiștii le-au insuflat publicului. Melodiile au fost interpretatea în franceza, spaniolă și română. Printre piesele prezentate s-au regăsit și titluri ca: „Guantanamera“, „Sub balcon ți-am cântat o serenadă“, „Historia de amor“ și „I love Paris“.

Concert „Historia de un amor“
Interpretarea, însă, a fost cea care a primit cele mai multe aprecieri. Acest lucru se datorează faptului că Izabela Barbu, pe lângă cariera de cântăreață pe care o are, este și actriță. Faptul acesta o face să interpreteze, nu numai să intoneze melodiile pe care le prezintă. Trecutul acestei artiste este interesant. Ea a absolvit Facultatea de Studii Economice, ca apoi, timp de 20 de ani, să lucreze în sistemul bancar. Cu ocazia aniversării unui prieten, ea i-a dedicat faimoasa melodie „Ionel, Ionelule“, în franceză. Interpretarea a fost atât de bună încât a doua zi a fost contactată cu o ofertă de lucru.

Concertul s-a terminat în jurul ore 23.30, iar fiecare a plecat spre casă, având o istorie de amor în minte, o istorie pe care fiecare dintre noi o trăim.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *