Concert aniversar cu The MOOod

The moood

de Laura Zadunaischi – redactor
foto: Carina Coman – colaborator foto

Că tot au trecut 40 de ani în care multă studenţime s-a distrat prin Club A, şi nu doar studenţime – ca să nu discriminăm liceenii sau altă categorie -, pe 2 februarie Club A a tinut un nou concert aniversar. În alte vremuri să intri în Club A însemna că faci parte dintr-o categorie restrânsă de omuleţi, respectiv că eşti student la arhitectură (de aici şi „A“-ul, pentru cine nu ştia). Pe atunci, şmecheria cu „ăştia sunt prietenii mei, colegi de facultate“, dar de fapt sunt boboci la liceu, nu mergea. Acum se intră fără probleme. Mai face nazuri nenea security de la intrare, dacă i se pare că sub tona de machiaj e o duduie mai tinerică decât prevede legea… Dar, se negociază.

The moood

Omuleţii care au deschis petrecerea au fost cei de la formaţia de rock alternativ: The MOOod – o trupă cu influenţe din The White Stripes, The Cure, MUSE. O sală plină cu oameni abia scăpaţi de sesiune sau, mai rău, aflaţi înaintea ultimelor examene a fost, evident, apatică la început.

The moood

Dar dacă nu toţi erau in the mood la început, cei de la The MOOod sigur erau. Solistul, Marius Moise, a rupt scena fără să îşi obosească vocea. Admiratoarele din primul rând care au făcut poze cu viteza fiecărei picături de sudoare prelinsă pe microfon, nu au lipsit. Numărul de pahare şi de sticle golite lăsate pe mese sau pe boxe a crescut invers proporţional starea de apatie. A început distracţia după un 12, când lumea, între o bere şi un cico cu tărie, deja uita de bac, sesiuni, frustrări etc.

The moood

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *