Am fost la balul CNMV din Bamboo 2010

Balul Bobocilor din Viteazul 2010

de Vladimir Pogonariu – redactor
foto: Roxana Leocovici – fotoreporter

Ceea ce părea un bal monoton, ţinut ziua, de la 13:30 la 19:00 s-a tranformat într-o mega petrecere în toată regula. Duminică, 07.11.2010, Colegiul Naţional „Mihai Viteazul“ şi-a serbat cei 145 de ani cu o zi mai devreme, organizându-le bobocilor şi nu numai un bal de neuitat.

La ora 13:30, porţile Clubului Bamboo s-au deschis, permiţând accesul a mai bine de cinci sute de dovlecari în ceea ce unii numesc „cel mai tare club din Capitală“. După vreo 30 de minute, timp în care dovlecarii s-au făcut comozi, pe scenă a urcat cel mai cunoscut şi iubit ţigan din România (nu Guţă!) Connect-R. Acesta ne-a încântat atât cu melodii noi („Still“) cât şi cu melodiile care l-au făcut celebru, melodii mai vechi („Dacă dragostea dispare“).


Balul Bobocilor din Viteazul 2010

După cum era de aşteptat, surprizele s-au ţinut lanţ. Connect-R a venit cu trupa de dans (care a făcut deliciul fetelor, aceştia dansând fără tricouri) şi încă vreo doi noi membri ai trupei. În continuare, trei perechi de dansatori din liceu ne-au încântat cu un spectacol de dans sportiv. Apoi a urmat mult aşteptatul concurs de Miss şi Mister, tema de anul acesta fiind „Cupluri Celebre“. La prima probă am avut ocazia să îi vedem pe Popeye, Mister and Miss Smith, Romeo şi Julieta şi mulţi alţii.

În continuare, bobocii au avut de trecut proba de cultură generală, proba de dans şi proba de talente (cântatul a fost talentul general prezent). După o deliberare a juriului de vreo 30 de minute, timp în care am avut ocazia să dansăm ,,să ne simtem bine“, şi să admirăm o trupă de break-dance, câştigătorii au fost anunţaţi şi primiţi în aplauze. Miss Boboc a ieşit domnişoara Ana Maria Focşăneanu, clasa a IX-a B, Mister Boboc Radu Miron IX D, Mister Dance Bogdan Săvescu şi Miss Dance Diana Pena, amândoi de la IX I. Miss şi Mister Boboc au câştigat, pe lângă premiile oferite de sponsori, şi câte o excursie de două săptămâni la mare – cu aşa premii să tot participi la Miss şi Mister :-).


Balul Bobocilor din Viteazul 2010

Toate concursurile şi concertele terminându-se, DJ-ul a dat drumul la distracţie. Lumea a început să danseze şi cu toţii ne-am simţit bine. Am dansat pe ritmuri de house, hip-hop, muzică populară (şi ce hore au mai ieşit!) dar şi câteva rockăreli. Pe scurt: a fost frumos, a fost genial, a fost chiar mai bine ca în alţi ani, când ne înghesuiam în Kristal. Şi, ca în fiecare an, balul nostru nu s-a mulţumit cu petrecăreţi doar din CNMV, liceenii venind de peste tot: Lazăr, Haşdeu, Tonitza, Şincai etc.

Balul Bobocilor din Viteazul 2010

Singurul lucru neplăcut a fost că la ora 20:00 a trebuit să plecăm. Cu toate astea, ne-am simţit bine cu toţii, de la primul boboc până la ultimul elev dintr-a XII-a, de la dovlecar până la lăzărist. We love you Mishu!

Vezi toate pozele!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *