Balul bobocilor eminescieni 2010

bal_eminescu-stoian_andreea-colaborator_foto-teen_press-11

de Cosmin Ciortan – colaborator
foto: Andreea Stoian – colaborator foto

Club Maxx a fost gazda Balului bobocilor din Colegiul Naţional „Mihai Eminescu“ (CNME), din data de 27 noiembrie 2010, şi locul în care bobocii eminescieni, cel puţin pentru o zi, s-au simţit ca la ei acasă.

În jurul orei 14:00 locul era deja arhiplin. Se putea observa faptul că elevii CNME erau dornici de distracţie, iar aceştia nu au avut prea mult de aşteptat, deoarece, după puţin timp, a început concursul de Miss & Mister.

bal_eminescu-stoian_andreea-colaborator_foto-teen_press-23

În concurs s-au înscris 9 fete şi 9 băieţi, repartizate în 9 echipe. Echipele formate din bobocii eminescieni au fost nevoite să treacă prin diferite probe, precum pasul de zi, pasul de seară, salsa, vals sau cea de talent. Toate probele, în afară de cea de talent, au fost punctate de juriu.

bal_eminescu-stoian_andreea-colaborator_foto-teen_press_18

Pe parcursul concursului, am avut parte de mai multe momente menite să mai destindă atmosfera. Unul din elevii liceului a urcat pe scenă, oferind un recital la chitară, primit foarte bine de către public. De asemenea, două perechi de dansatori au dansat preţ de 10 minute, cei patru arătând că sunt cu adevărat nişte profesionişti.

bal_eminescu-stoian_andreea-colaborator_foto-teen_press_07

Cea mai spectaculoasă a fost poate proba surpriza, în care participanţii concursului au oferit un număr extrem de încins de street-dance. Pe parcursul întregii competiţii, atmosfera a fost asigurată de către CRBL, în modul său caracteristic.

bal_eminescu-stoian_andreea-colaborator_foto-teen_press_13

Miss & Mister au ieşit Andreea Nae, de la clasa a IX-a A, respectiv Mark Păun, de la clasa a IX-a E. Show-ul a continuat cu diverse dansuri de street-dance sau cu diferite tombole, care au oferit elevilor eminescieni câteva premii destul de atractive.

CRBL a oferit timp de o oră un recital de excepţie, cu piese atât din repertoriul propriu, cât şi ale formaţiei Simplu, sau cu diverse melodii româneşti ajunse hituri în ultimii 15 ani.

Până la finalul serii s-a dat liber la dans, iar apoi elevii eminescieni au plecat extrem de mulţumiţi în urma acestei experienţe.

bal_eminescu-stoian_andreea-colaborator_foto-teen_press-38

Recommended Articles

2 Comments

  1. Superb !!! 😡 (cam putine poze, dar foarte ok) 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *