Balul Bobocilor din liceul Traian Vuia 2012

Balul Bobocilor din liceul Traian Vuia 2012

Balul Bobocilor din liceul Traian Vuia 2012

de Thomas Bărbulescu – seminarist
foto: Georgiana Balaban – fotoreporter

Pe data de 28 octombrie, clubul Space a găzduit balul bobocilor, organizat de elevii liceului Traian Vuia. Petrecerea a început la ora 13, majoritatea petrecăreţilor sosind însă după ora 14.

Atmosfera a început să se mai încingă, şi câţiva chiar au avut curajul de a-şi etala mişcările, pe ringul de dans, iar la ora 15, concursul „Miss şi Mister“ a putut începe. Cele patru perechi, mai puţine ca în anii trecuţi, conform organizatorilor, au păşit pe ring zâmbitori şi încrezători. După prezentările de rigoare, a urmat concursul de cultură generală. Întrebările au provenit din mai multe domenii, ca geografie, biologie şi fizică.

Balul Bobocilor din liceul Traian Vuia 2012

După aceasta, concurenţii s-au retras pentru a îşi schimba ţinutele. În afara garderobei, restul elevilor au continuat petrecerea şi ringul de dans a început să se umple, chiar dacă unii au preferat să danseze pe lângă el.

A doua probă din cadrul concursului „Miss şi Mister“ a fost etalarea ţinutei în pijamale. Această probă a avut loc pe acordurile melodiei „Gummy Bear“. Concurenţii au prezentat şi câteva mişcări de dans, care au fost răsplătite cu aplauze şi urale. După acestea, perechile au dansat pe melodia „El Meneaito“. Următorul punct în program a fost prezentarea unui moment artistic. Fiecare grupă a prezentat câte o reclamă cunoscută, iar umorul a fost captat de sală şi răsplătit cu aplauze.

În pauza ce a urmat acestei probe, elevii au arătat că ştiu să se distreze şi că dansul nu le este necunoscut. Ringul a fost luat cu asalt, şi majoritaea scaunelor au fost lăsate goale, în favoarea muzicii şi dansului.

Balul Bobocilor din liceul Traian Vuia 2012

A treia şi ultima probă a fost etalarea ţinutei de seară însoţită de o declaraţie de dragoste, din partea băieţilor, şi un mic vals. Aceste „provocări“ au fost însoţite de aplauze sau râsete, depinzând de caz. După o scurtă pauză în care puţini au stat pe scaun, juriul a ales. Conform acestuia, scorul a fost strâns, dar o decizie a fost luată, Miss şi Mister ai liceului Tudor Vuia în anul şcolar 2012-2013 fiind Neagu Florin şi Miroiu Mădălina.

Cei doi, foarte emoţionaţi, au afirmat că munca depusă a dat roade şi că se simt foarte bine reuşind acest lucru. Întrebaţi fiind dacă se aşteptau la acest rezultat, Florin a răspuns hotărât „DA!“, însă Mădălina, puţin mai sceptică, a răspuns că nu era sigură.

Balul Bobocilor din liceul Traian Vuia 2012

Ritmurile şi acordurile melodiilor house şi dance i-au condus în continuare pe cei din Vuia, şi nimeni nu dorea să plece acasă, premisa unei noi zile de şcoală nesurâzând nimănui.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *