Balul bobocilor din Liceul Teoretic „Nicolae Iorga“

Balul bobocilor din Iorga

Balul bobocilor din Iorga

de Carina Diaconu – colaborator
foto: Raluca Anculete – fotoreporter

Pe data de 15 noiembrie, la orele 18:00, clubul Bamboo și-a deschis ușile pentru a-i primi pe elevii Liceului Teoretic „Nicolae Iorga“.

Prezentatoarea balului, Oana Tache, a anunțat o melodie pop, în deschidere. Apoi a început proba de zi, la care a participat un număr semnificativ de perechi, și anume, șapte. După ce au fost prezentate, scena a fost acaparată cu atitudine și stil de modele, care au purtat rochii de seară variate, începând de la sport, elegant, nelipsitul stil clasic, până la cel nonconformist. Cele două colecţii prezentate aparţin designerilor Andreea Borcea şi Ariadna Mladen.

Balul bobocilor din Iorga

Proba de dans a readus perechile în scenă, care și-au dovedit talentul. Însă, după ce „au făcut încălzirea“, nu au părăsit scena, ci au fost surprinși de un concurs de cultură generală, cu întrebări care i-au cam pus în dificultate pe candidații noștri.

Au urmat faimoasele personaje, care ne-au încântat cu tot felul de numere reușite. Am călătorit prin timp cu Elvis, Mario, Barbie, Cruella de Vil, Aladin, Cleopatra, Michael Jackson și mulți alții. O piesă pop ne-a readus în prezent, fiind urmată de replicile de agățat. Opt băieți curajoși au urcat pe scenă și au fost aclamați de elevi, așa cum se cuvine.

Balul bobocilor din Iorga

Proba de seară a captat atenția tuturor. Fetele au avut prezență scenică, iar băieții au uimit prin ținutele lor impecabile.

Mult așteptata trupă Șuie Paparude a încins atmosfera cu muzică electronică, pe ritmuri de drum&bass, dubstep, house.Petrecăreții, cu ritmul în sânge, se pare că s-au simțit în largul lor și au dat ce au avut mai bun.

Astfel, am continuat pe aceleași ritmuri, până la un moment plin de suspans: punctul culminant, în care au fost prezentați câștigătorii. Mister popularitate: Petru Stan, Miss popularitate: Alexandra Tudor, locul 3: Maria Grosu și Eduard Turcilă, locul 2: Albu Cristina și Octavian Barbu. În final, mult așteptații Mister 2012: Stefanos Dimos și Miss 2012: Carmen Zaheu, au fost întâmpinați cu un ropot călduros de aplauze.

Balul bobocilor din Iorga

În continuare, Corina a menținut atmosfera pe ritmuri de pop, dance. Elevii au dansat, au fost plini de energie și au profitat din plin de seara lor.

Recommended Articles

2 Comments

  1. de unde iau pozele? nu vad nicaieri, si nu cred ca sunt doar astea 4 😐

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *