A XV-a ediție a târgului Kilipirim

A XV-a ediție a târgului Kilipirim

 A XV-a ediție a târgului Kilipirim

foto și text: Iuliana Vasilache – colaborator

Apropiați-vă, apropriați-vă!

Faceți cunoștință cu KILIPIRIM, la cea de-a XV-a ediție a celui mai mare târg de carte cu discount din zilele 7-11 noiembrie, între orele 10:00 – 22:00. Intrarea vizitatorilor a fost liberă. Vânătorii de lumi fictive, lecturi fascinante și necesități urgente au fost așteptați la Galeria Dalles pentru a fi impresionați de o diversitate de cărți colorate în esența lor.

 A XV-a ediție a târgului Kilipirim

Evenimentul a strâns laolaltă peste 30 de edituri românești și străine, care și-au impresionat cititorii cu pachete promoționale inedite și discounturi de până la 70%, chilipiruri mai pe scurt, așa cum sugerează chiar numele târgului. Aici, curioșii au găsit tot ce e posibil în materie de cărți: thriller, istorie, ficțiune, business, audiobooks, hobby, literatură contemporană și multe altele ce au lăsat să se formeze un mic paradis. La primul etaj s-a pregătit un târg ezoteric sub motto-ul „Armonie pentru corp, minte și spirit“, cu diferite standuri ademenitoare și cu o atmosferă de relaxare și diversitate, în care cei prezenți au simțit plăcerea naturii mai aproape de ei. Pe lângă asta, s-au organizat conferințe, seminarii și workshop-uri pe diferite subiecte.

 A XV-a ediție a târgului Kilipirim

Deși evenimetul s-a arătat bogat în activități și oferte fantastice, organizatorii au fost dezamăgiți de numărul timid de vizitatori. Cu toate acestea, combinația dintre cultură și exotic a dat culoare târgului, făcându-mă pe mine și pe mulți alți oameni să se întoarcă acasă cu pungile pline.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *