Balul Bobocilor din Eminescu, ediția 2012

Balul Bobocilor din Eminescu, ediția 2012

Balul Bobocilor din Eminescu, ediția 2012

de Sabrina Canea – redactor
foto: Cătălina Cosma – fotoreporter

„Eminescu, ești aici?“ – aceste cuvinte au trezit la viață bulevardul Regina Elisabeta, în data de 10 noiembrie, seară pe care bobocii, cel puțin, nu o vor uita prea curând. Eminescienii noștri s-au adunat încă de la orele 13:00 în fața clubului „Kristal Glam Club“, loc unde avea să se țină o petrecere de zile mari. Chiar dacă din exterior totul părea dezolant, fiind amplasat în locul fostului „Cinema Festival“, odată ce intrai în incintă erai atacat de imaginea unui club londonez foarte sofisticat și numai bun pentru atmosfera ce se anunța.

După ce DJ-ul din dotare a încins spiritele cu ritmuri house, a urmat prezentarea sponsorilor și a nemaipomenitului juriu, concursul Miss & Mister a fost, într-un final, deshis, și nu oricum, ci prin prin „Proba Casual“. De-a lungul acestei probe fiecare concurent a prezentat o ținută proprie, una mai chic ca cealaltă. Faptul că pretendenții noștri la titlurile Miss & Mister și-au făcut apariția pe melodia „Bad Boys“, i-a făcut să pară poate prea sexy pentru a fi încă la liceu (kiddin’).

Balul Bobocilor din Eminescu, ediția 2012

În continuare, două frumoase eleve ale CNME au destins atmosfera prin vocile lor nemaipomenite: Ana Grecu a interpretat melodiile „Te Amo“ (Rihanna) și „Born This Way“ (Lady Gaga), iar Diana Stan ne-a delectat cu „Set The Fire To The Rain“ (Adele) și „Bleeding Love“ (Leona Lewis). Nu la mult timp după celebra tombolă Oriflame prezentă la toate balurile bucureștene, a urmat „Proba de dans“, bobocii încingând spiritele pe un colaj al melodiilor „Gasolina“ (Daddy Yankee) şi „Limonade“ (Alexandra Stan).

Ei bine, petrecerea trebuia să aibă și ceva ritmuri rock, nu-i așa? De aceea trupa Unknown (chiar sunt unknown!) a interpretat pentru tot Eminescul piese de tipul „Knocking on Heaven’s Doors“ (Guns’n’Roses) și „Loc Lipsă“ (Luna Amară), ba chiar şi o melodie compusă de ei, lăsând audiența fără cuvinte.

Balul Bobocilor din Eminescu, ediția 2012

În continuare, trupa de street dance a Școlii Centrale, „The Unlimited beat“, a făcut un show de zile mari pe melodiile „Low“ (Flo Rida ft. T-Pain), „In the Closet“ (Michael Jackson) și „Where have you been“ (Rihanna), chemând toți doritorii la dans.

„Proba Ținutei Elegante“ nu s-a lăsat nici ea prea mult așteptată, boboceii noștri pășind în ring pe superba melodie a lui Josh Groban, „You Rise Me Up“. Și iată că a venit și timpul concursurilor draguțe din partea sponsorilor! Anul acesta am avut parte de „cea mai tare replică de agățat“, câștigată cu replici ca „Tac-tu e terorist? Pentru că tu ești o bombă!“ sau „Crezi în dragoste la prima vedere sau vrei să mai trec o dată?“.

Spre uimirea tuturor invitaţilor, „Proba Surpriză“ a constituit în comentarea unui citat, ceea ce i-a dat gata pe mulţi dintre concurenţi.

După ce toţi eram încinşi de la pauza de bumţi-bumţi, iata că a venit şi vremea împărţirii premiilor, şi aici îi avem ca Miss & Mister Popularitate pe Justina Cârmaciu şi Alfred Mureşanu, pe locul al treilea pe Georgiana Stafie şi Mihai Olteanu, pe locul al doilea pe Andreea Preda şi Dan Grigore. Miss Eminescu 2012 este Izabelle Covrig, iar Mister Eminescu 2012 Robert Feraru. Hai să-i aplaudăm pentru minunata treaba făcută. Pentru prima oară în istoria balurilor din Eminescu, câstigătorii locului întâi au cântat împreună. Izabelle Covrig ne-a delectat cu arhicunoscuta melodie a Rihannei, „Unfaithful“, iar Robert Feraru superba melodie a lui Aurelian Temişan, „Cine oare?“.

Balul Bobocilor din Eminescu, ediția 2012

În continuare, eminescienii noştri s-au zbenguit pe melodii precum „Bara, bara“ (Michel Telo) „Minim 2“ (Alex Velea) „A ta“ (Corina), „Jameia“ (Antonia), „Cai verzi pe pereţi“ şi „Dead man Walking“ (Smiley), „I’m sexy and I know it“ (LMFAO) „Trumpet Lights“ (Ami) „Vino la Mine“ (N&D), şi pot spune că pe Gangnam Style nimeni nu a stat nimeni jos.

Trebuie să felicităm neapărat organizatorii balului pentru această seară superbă, şi să sperăm că la anul va fi cel puţin la fel de mişto ca şi acum. Go ahead, EMINESCU!

Recommended Articles

5 Comments

  1. ati facut 300000 de poze… de ce sunt doar 3 aici ? :))

    1. Pentru ca apar toate pe Facebook, unde va sunt mai accesibile. Apar azi, pana in ora 22 😀

  2. Trupa “Unknown” a fost prezentata cu numele de “The Static Jacks”. Oricum, neimportant. Pozele pe cand?

  3. @Cristi, ba este foarte important, deoarece mi s-a spus ca nu aveti inca un nume, si asta nu numai de o persoana sau doua. De aceea am preferat sa va “botez”. Scuzele mele! ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *