Balul Bobocilor C.N. „Mihai Eminescu“ 2011de Andrei Antonescu – seminarist
foto: Andreea Stoian – fotoreporter

În data de 20 noiembrie, clubul Jukebox a fost gazda tradiţionalului bal al bobocilor, organizat de elevii din Colegiul Naţional „Mihai Eminescu“. La ora 14:00, distracţia a început odată cu concursul „Miss şi Mister“. Cei 16 participanţi au fost prezentaţi individual, în aplauzele frenetice ale colegiilor din liceu. Balul de anul acesta ne-a suprins destul de mult, oferindu-ne o demonstraţie de creativitate imensă, astfel fiecare participant şi-a însuşit un personaj anume, începând cu personalităţi precum Abraham Lincoln, Albert Einstein sau Jack Sparrow, iar printre rândurile feminine: Mata Hari, Prinţesa Xena şi o gheişă de toată frumuseţea.

După mica prezentare, un cutremur muzical a aruncat mulţimea adunată într-o euforie totală, dând startul oficial al balului.


Probele au fost puţine şi nu foarte memorabile, totuşi acest lucru nu a contat, deoarece distracţia a fost în toi, organizatorii de anul ăsta reuşind să ne impresioneze printr-o serie de spectacole de dans şi muzică, printre care şi o rundă de karaoke.

Am asistat la un concurs de cultură generală, bazat pe istoria personajelor interpretate de participanţii concursului „Miss şi Mister“, unde un număr de elevi a avut şansa să câştige nişte căni foarte drăguţe.


Atmosfera a fost la un nivel destul de înalt. Din păcate, nu a existat o varietate în muzică, dar nu a fost deloc dezamăgitor, pentru că majoritatea timpului podeaua pulsa în concordanţă cu mişcările de dans al elevilor. Concursul s-a finalizat pe la ora 16:50, câştigătorii fiind: Caraşel Ioana şi Alexandru Răzvan pe locul 3, Cazan Anita şi Vlădescu Cristian pe locul 2, poziţiile de popularitate au fost ocupate de Piele Beatrice şi Hirean Robert, iar câştigătorii „Miss şi Mister Boboc“ au fost Andreescu Raluca şi Duţu Alexandru, restul au primit diplome de participare.

După finalizarea concursului, elevii au aşteptat nerăbdători venirea lui Guess Who. Concertul a început pe la ora 17:26 şi a continuat distracţia cu melodii precum „Eugen“, „Locul Potrivit“ şi au încheiat cu „Manifest“. Evenimentul s-a încheiat la ora 21:00, dar nu înainte de a felicita organizatorii balului, pentru o seară remarcabilă. Great job, guys!

Album Facebook

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *