Caravana BookLand – destinația Plaza Romania!

Caravana Bookland

Dacă există turism cultural, balneoclimateric sau științific de ce nu ar exista și turism literar? Harta târgului de carte BookLand bifează Plaza România. Timp de 6 zile, de marți până duminică toate cărțile, filmele, CD-urile cu muzică și jocurile a peste 60 expozanți vor fi prezente în mall-ul din Drumul Taberei.

De la intrare te întâmpină mii de cărți, care așteaptă să fie răsfoite. Cititorii sunt invitați să intre în dialog cu cărţile aduse de BookLand şi cele mai mari edituri româneşti, pentru că la mall cărţilor li se dă o viaţă socială. Totodată târgul reunește titluri recent lansate, ediţii de colecţie, cărţi specializate sau best-sellers în Europa într-o ofertă generală, care acoperă toate domeniile de interes. În plus, în BookLand sunt adunate cele mai atractive discounturi de carte din Bucureşti.

La BookLand consumul cultural se răsplătește cu un cadou special. Iubitorii de carte care fac cumpărături, fie că achiziționează cărți, muzică, jocuri sau filme de minimum 50 de lei pot participa la tombola organizată de BookLand și VreauBilet.ro și pot câștiga câte o invitație dublă la unul din concertele puse la bătaie: fie Concert Engelbert Humperdinck – Sâmbătă, 3 Decembrie 2011, fie Gala Crăciun Vienez, Edvin Marton – Joi, 22 Decembrie 2011. Tragerile la sorți se fac în serile de sâmbătă și duminică, chiar la mall.

O vizită pe www.book-land.ro în perioada târgului vine la pachet cu o surpriză plăcută: cei care vor să descopere atmosfera târgului din mall își pot genera singuri de pe site-ul targului un cupon de reducere 10%, pe care să-l folosească la târg. Asta dacă nu l-au primit deja în cutiuța poștală.

Orarul de vizitare al târgului: de marţi, 22 noiembrie, până duminică, 27 noiembrie, între orele 10:00 – 22:00.

„Plaza România oferă clienților săi o experiență de shopping deosebită dar și ocazia de a-și petrece timpul liber într-o ambianță plăcută, astfel fiind un reper în viața comunității. Prin găzduirea Târgului de carte BookLand aducem cultura la mall, mai aproape de oameni.” declară Cristina Stoica, Events Coordinator la Plaza România.

„Mulțumim Anchor Grup pentru sprijinul oferit în găzduirea BookLand în cele 2 mall-uri ale sale. Săptămâna aceasta suntem la Plaza România, iar săptămâna viitoare va invitam să ne vizitați și la București Mall, de altfel primul mall deschis în București – deschizător de drumuri, așa cum se dorește a fi și târgul nostru de carte.” spune Mihaela Petrovan, inițiatorul proiectului.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *