Atelier de vorbire in public (14-18 ani) la Fundatia Calea Victoriei

Atelier de Public Speaking

Atelier de Public Speaking

Atelierul de vorbire în public îşi propune să cultive atitudinea de lider, încrederea în sine şi exprimarea eficientă şi concisă a persoanelor tinere, aflate în pragul primelor provocări serioase în viaţa şcolară şi personală şi la începutul formării lor ca adulţi.

Acest curs se adresează tuturor adolescenţilor care visează să îşi materializeze cu uşurinţă planurile, care vor să stăpânească secretele vorbirii în public şi ale autocontrolului, care îşi doresc să deţină mereu la îndemână cuvintele potrivite în situaţiile potrivite.

Pe parcursul celor 7 întâlniri, veţi dobândi toate instrumentele cu care să faceţi fata situaţiilor sociale delicate, interviurilor pentru un loc de muncă sau un stagiu de voluntariat, colocviului pentru o bursă sau prezentării unui proiect în faţa colegilor sau a unei comisii.

Construit în jurul unor activităţi interactive şi beneficiind de un lector dinamic şi carismatic, fiecare şedinţă săptămânală a acestui curs vă va arăta cât de simplu este să îţi stăpâneşti emoţiile, să fii clar şi concis în exprimare sau degajat atunci când faci o prezentare.

Vorbirea în public devine astfel un instrument de evoluţie personală şi auto-cunoaştere care vă poate oferi şansa de a descoperi cine sunteţi cu adevărat şi ce profesie sau cariera vi se potriveşte. Treptat veţi construi încrederea în sine şi veţi dobândi naturaleţea unui speaker cu experienţă şi o mai bună cunoaştere a propriei persoane.

ATELIER 1 (26 Noiembrie 2011)

Auto-cunoaşterea. Cine sunt eu cu adevărat?

ATELIER 2

Relaţiile interumane. Cum mă comport în relaţia cu părinţii, profesorii şi prietenii mei.

ATELIER 3

Gestica, mimică şi stil vestimentar. Limbajul corpului şi mesajele hainelor mele în cazul unui examen sau al unui interviu.

ATELIER 4

Cariera. Descoperă meseria sau drumul profesional care te reprezintă.

ATELIER 5

Încrederea în sine. Cum preiau iniţiativa?

ATELIER 6

Alegeri şi compromisuri. Cum găsesc echilibrul dintre pasiunile mele si spiritul de competitie care ma impinge sa ating un anumit statut social?

ATELIER 7

Vorbire in public. Susţinere orală, în faţa grupei, a unui discurs pregătit pe un subiect la alegere şi a unei teme de dezbatere.

NOTA: Va rugam tineti cont de faptul ca atelierele noastre nu se adreseaza copiilor cu nevoi speciale.

Înscrieri şi mai multe detalii pe:
https://www.fundatiacaleavictoriei.ro/

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *