Backstage Hero in subsolul “elefantului”


Concertul Backstage Hero

de Robert Frunză – redactor
foto: Ovidiu Udrescu – fotoreporter

Concertul a avut loc în data de 31 august în Club Elephant cu intrare liberă. Backstage Hero este o trupă de punk formată din patru băieţi, liceeni ca şi noi. Aceştia au lansat un videoclip pentru piesa „Punkistul“ şi se pregătesc de lansarea primului lor album.
Ajung la localul cu pricina la ora 17. Linişte deplină, ies din local, mă uit dacă nu cumva am greşit locul. Îl întreb pe unul din barmani dacă va avea sau nu loc un concert, acesta spunându-mi că la subsol se va desfăşura concertul. Cobor la subsol (şoc!), eram 15 oameni cu tot cu membrii trupei şi sunetistul. Mă duc la bar, îmi iau o bere un suc şi mă aşez pe scaun. La ora 18 se mai aglomerase puţin. Trupa urcă pentru 5 minute să facă un test de sunet, ne urează bun venit şi ne anunţă că basistul întârzie, aşa că mai aşteptam puţin. Şi aştept…
O oră mai târziu aglomeraţie, fum, voie bună, în cele din urmă urcă mult aşteptata trupă pe scenă. Toată lumea se îmbulzeşte spre scenă şi începe recitalul. Au cântat şi „La mulţi ani!“ pentru cei cu numele Alexandru; publicul a cerut pogo, li s-a oferit o melodie numai bună de pogo. Fete, băieţi, lumea cântă şi dădea din cap, din picioare cu mâinile sus. Tipii au ştiut să facă atmosferă. Am întrebat câţiva oameni din public ce părere au despre concert şi mi s-a spus că de abia aşteaptă următorul concert, aşteaptă lansarea albumului, că „tipii cântă mişto“, „foarte tare frateee!“.
Per total oamenii au fost mulţumiţi de prestaţie, încântaţi de muzică şi fascinaţi de atmosfera creată. Concertul a durat o oră şi puţin, oamenii au ieşit din club cu zâmbetul pe buze, încinşi de atmosfera din subsolul „elefantului“. Eu, unul, sper ca trupa Backstage Hero să ajungă la nivelul celor de la Rage Against şi aştept lansarea albumului. Ne vedem la următorul concert!

Vezi mai multe poze pe Facebook!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *