Concert Jazz Vibratii Pozitive – Iordache feat Alex Anastasiu


Iordache Anastasiu

Tête-à-Tête Coffee Art & Chill prezintă miercuri 8 septembrie, de la ora 20:30 concertul jazz Vibrații pozitive, ai cărui invitați sunt trupa iordache feat Alex Anastasiu.

iordache – saxofoane, flaut
Sorin Romanescu – chitară
Alexandru Pascu – bas
Tavi Scurtu – baterie

alături de invitatul lor special, vibrafonistul ALEX ANASTASIU.

iordache este un grup înfiinţat în 2002 la iniţiativa saxofonistului Mihai Iordache, care a adoptat cu acea ocazie numele de scenă “iordache”. Trupa produce şi distribuie jazz şi funk în proporţii precise, stabilite cu ajutorul legilor hazardului. Componenţa grupului este fluidă şi depinde de proiectele muzicale pe care şi le propune în diferite momente.

Câştigător al bursei Yamaha în anul 2001, Alexandru Anastasiu a dobândit o pasiune specială pentru vibrafon. A fost angajat al Orchestrei Filarmonice Giurgiu, al Operei Naţionale Bucureşti și colaborator al Orchestrei de Cameră Radio, acum fiind membru al Orchestrei Naţionale Radio Bucureşti, ansamblu în cadrul căruia a participat la patru ediţii ale Festivalului Internaţional George Enescu. Implicat în multe proiecte, Alexandru este de asemenea un muzician de jazz, colaborând cu formaţii ca: Marius Popp Band, Nicolas Simion and The Wild Dogs, Andreea Pautza Band. Artistul și-a îmbunătăţit tehnica și cunoştinţele muzicale studiind cu Bogdan Băcanu și Peter Sadlo, participând la cursurile de măiestrie organizate la Mozarteum, Salzburg.

iordache este saxofonist, compozitor şi aranjor. A colaborat de-a lungul timpului cu Harry Tavitian, cu formaţiile Timpuri Noi şi Orient Express, cu Vlaicu Golcea, Marta Hristea, Maria Răducanu, Mircea Tiberian. Din 2004 este membru al trupei rock Kumm. În 2003 a înfiinţat grupul iordache, cu care a cântat în majoritatea cluburilor şi festivalurilor din România, la Ierusalim şi Luxemburg.

Sorin Romanescu este considerat cel mai interesant chitarist român contemporan. A cântat cu majoritatea muzicienilor de jazz din ţară, cu Lucian Ban (“Romanian-American Suite”), cu Nicolas Simion, a compus muzică pentru teatru, film şi dans contemporan.
Alexandru Pascu este basist, producător și vine din Timişoara. Cântă cu formaţiile Blazzaj şi Funky Growl, colaborează cu B.A.U. şi iordache. A colaborat în repetate rânduri cu Teatrul Naţional din Timişoara ca muzician şi sound designer.

Tavi Scurtu vine tot din Timișoara și este baterist. Cântă cu B.A.U., Aievea (şi drum programming), Alexandrina. Dominique di Piazza, şi în diferite grupuri de jazz.

Intrare: 20 lei
Rezervări: 0728.668.463

Tête-à-Tête Coffee Art & Chill
Parcul Herăstrău, lângă Grădina japoneză
București

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *