Am fost la Balul CNIH 2010

bal_hasdeu-leocovici_roxana-fotoreporter-teen_press-017

de Vladimir Pogonariu – redactor
foto: Roxana Leocovici – fotoreporter

În seara de 5 decembrie, în loc să-l aştepte pe Moşu’, elevii din C.N. „Iulia Haşdeu“ au petrecut pe o varietate de ritmuri la balul lor, care a avut loc în Turabo Society Club.

În prima fază a fost boring, din simplul motiv că toată lumea stătea, şi stătea, şi îşi căuta colegii… Dar, asta e… trebuia să trecem şi prin aşa ceva. Cam după o oră, balul a început să semene a bal, prezentatorii au urcat pe scenă, şi concursul de Miss şi Mister a început. Concurenţii s-au prezentat, iar proba de talente a putut începe. Pot spune, cu mâna pe inimă, că aşa talente nu am mai văzut în viaţa mea: unu’ a facut salată de fructe, altu’ cocktail, cineva l-a imitat pe Florin Piersic (yes, I know, EPIC), unu’ a interpretat o scenetă din „Romeo şi Julieta“ (varianta băiat + băiat), iar cei mai puţin inspiraţi au cântat sau dansat.

bal_hasdeu-leocovici_roxana-fotoreporter-teen_press-066

A urmat apoi nelipsitul concert al nelipsitului şi deja foarte popularul Connect-R (care, ca un adevărat artist s-a lăsat aşteptat 15 minute). Dar şi când a venit a fost nebunie. A deschis concertul cu melodia „Burnin’“ şi o reprezentaţie de break dance. Pe scurt: a făcut spectacol, dar nu de unul singur. I-a avut alături, pe lângă dansatori, pe Răzvan Matache, care ne-a încântat cu o variantă la chitară a melodiei „Dacă dragostea dispare“; şi pe Junior Alex, cu o compoziţie proprie, „All around the world“. Concertul său s-a încheiat cu un remix al melodiei „Still“, pe care toată lumea a dansat.

bal_hasdeu-leocovici_roxana-fotoreporter-teen_press-115

După această destindere, au urmat probele de ţinută de seară şi cultură generală, unde fiecare şi-a ilustrat inteligenţa, inventivitatea sau eleganţa. După această probă, şi o pauză de câteva zeci de minute, juriul, împreună cu publicul, au desemnat o pereche de câştigatori… Aceştia au fost Indira Cherim şi Stere Ciotă. Şi tot ei au dat drumul la distracţie.

bal_hasdeu-leocovici_roxana-fotoreporter-teen_press-052

De la ora 20:00, liceenii au dansat pe rupte pe ritmuri variate: de la house la rock (long live Bon Jovi and Linkin Park), la reggae, la hip hop; s-au simţit bine şi au băut cico. Cei mai norocoşi dintre ei au câtigat la tombola organizată de sponsori, unii chiar luptându-se pentru premiu în paşi de dans. Din păcate, la ora 22:00, petrecerea s-a sfârşit pentru cei care nu au implinit 18 ani, care nu au avut acordul părinţilor sau care nu s-au ascuns sub una din statuile lui Budha (sau în baie).

bal_hasdeu-leocovici_roxana-fotoreporter-teen_press-039

Dar noi tot ne-am distrat, noi tot am dansat, noi tot ne-am simţit bine. Long live Iulia Haşdeu!

Vezi toate pozele!

Recommended Articles

1 Comment

  1. ba ej nebun ? stii cate ore am stat noi sa repetam coregrafia pentru dans ? cei mai putin inspirati ? si ce vroiai sa facem ? sa facem streaptese ? erau si profi … si sa repeti 2 saptamani in fiecare seara aproape cate 2-3 ore … nu e putin. si in primu` rand trebuia sa fie original …. nu sa fie inspirat… adica unele dintre talente au fost si in anii precedenti … si dansul miss`ului si al nostru au fost originale… n`au avut precedent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *