Altceva cu Isolier Band


Ovidiu_Udrescu_Isolier_Band_Teen_Press-11.jpg

de Sabina Lazăr – redactor
foto: Ovidiu Udrescu – fotoreporter

Isolier Band e o formaţie de blues-rock relativ recent apărută, dar care deja a început să aibă concerte în diverse cluburi bucureştene, chiar şi în Vama Veche. Trupa e formată din Ionuţ (John) Stoicescu la chitară ritm şi voce, Andrei Şoancă la chitară solo şi George (Joe) Tache la tobe.

Ovidiu_Udrescu_Isolier_Band_Teen_Press-21.jpg

Unul din concertele pe care ei le-au susţinut a fost cel din Iron City, din data de 21 octombrie, care a părut a fi mai degrabă o seară între prieteni, datorită atmosferei create de formaţie şi de ambientul intim al clubului. Probabil din cauza faptului că Isolier este încă la început de drum, dar şi pentru că acest concert s-a plasat în mijlocul săptămânii, în „Oraşul de oţel“ nu au venit mulţi spectatori, mare parte din aceştia fiind cunoştinţe ale trupei. Însă formaţia a putut să demonstreze faptul că se pot da concerte reuşite chiar şi în ciuda lipsei unui public numeros.

Ovidiu_Udrescu_Isolier_Band_Teen_Press-41.jpg

Concertul a început la 21:30, cu o piesă de sezon denumită „Toamna“ şi a continuat cu o serie de alte melodii mai ritmate sau mai lente, trecând printr-o gamă variată de stiluri, de la rock la blues şi chiar bossa nova. Isolier ne-a făcut pe cei din club, prin piesa „Train“, să ne reamintim de zilele de vară, când pleci dintr-un oraş aglomerat spre părţi mai liniştite ale ţării, în care te poţi bucura de lucrurile simple, de plecarea în sine.

Ovidiu_Udrescu_Isolier_Band_Teen_Press-31.jpg

Un minus pe care l-aş sesiza trupei este lipsa aproximativă a comunicării cu publicul. Este adevărat că au fost momente mai spre sfârşitul serii în care membrii ei au părut a fi mai destinşi (probabil s-au acomodat cu sala), dar publicul poate fi „câştigat“ mai uşor, dacă nu şi mai repede, atunci când cei de pe scenă sunt deschişi şi gata să creeze o punte de legătură între ei şi oamenii din club.

Isolier Band este un proiect cu un potenţial mare, dar care mai trebuie să lucreze asupra unor mici aspecte, aşa cum ar fi cea menţionată mai sus. Însă e o formaţie care merită urmărită în evoluţie, iar dacă membrii ei perseverează ar putea ajunge destul de departe.

Ovidiu_Udrescu_Isolier_Band_Teen_Press1.jpg

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *