500 days of summer


500 Days of summer

de Mirona Craciun – redactor
sursa foto: Comingsoon.net

Nu ştiu câţi dintre voi au văzut „500 days of summer” (mai ales de când, în ultimul timp, îl dau pe HBO aproape zilnic), însă pentru toţi cei care nu au apucat încă să îl vadă şi au chef de un film romantic, dar trist, îl recomand cu încredere.

Tom o întâlneşte pe Summer într-un context destul de banal, şi anume la serviciu. Povestea tipică romance este schimbată însă de un aspect. Am văzut cu toţii atâtea filme în care EL o întlneşte pe EA, se îndrăgostesc şi rămân împreună până la sfrâşitul filmului. Aici EL se îndrăgosteşte de EA, dar ce se va face dacă sentimentul nu este reciproc? Desigur, ea îl place. Îi este simpatic şi chiar drag, dar asta nu e destul. Ea nu crede în dragoste. De obicei, situaţia este inversată, dar aici nu. Şi cum naratorul filmului spune de la început, „This is NOT a love story”.


[youtube]PsD0NpFSADM[/youtube]

Eu zic că merită văzut pentru că e o poveste ceva mai realistă decât cele prezentate în majoritatea filmelor din ziua de azi. Să fim serioşi… de câte ori ni s-a întâmplat să ne îndrăgostim aiurea de persoana greşită sau de cineva pe care îl credeam perfect până când ne este dovedit exact contrariul?

„500 days of summer” nu reprezintă 500 de zile de vară, 500 de zile călduroase sau 500 de zile romantice. Titlul este, de fapt, 500 de zile cu Summer. Bune, rele, cu drame sau fără, nu va exista o a 501-a zi cu ea. De ce şi care e toată povestea? O să aflaţi dacă vă veţi petrece şi voi aproximativ 90 de minute cu Summer. Promit că o să vă placă! 🙂

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *