Despicable me (Sunt un mic ticalos)

despicableme

de Florentina Ţărînă – redactor
video: hollywoodstreams

Regia: Sergio Pablos, Chris Renaud, Pierre Coffin
Cu: Steve Carell, Russell Brand, Julie Andrews
S.U.A., 2010

Şi în lumea răufăcătorilor există o concurenţă acerbă. Astfel că aceştia se întrec în cele mai mari furturi şi distrugeri. Povestea aceasta este despre maleficul Gru, unul dintre cei mai mari răufăcători, şi despre marele său plan, de fapt un fel de vis din copilărie, acela de a fura Luna. Însă, pentru a-şi realiza planul şi pentru a fi din nou cel mai mare hoţ, el trebuie să facă rost de o armă de micşorat, care se află la cel mai mare duşman al său, Vector. Planul său de a lua arma include şi trei mici orfane, Margo, Edith şi Agnes, care într-un final îl vor face pe Gru să realizeze la ce se pricepe el cel mai bine, mai precis: meseria de tătic.

Fiind un film de animaţie, personajele sunt foarte haioase, atât din punct de vedere al aspectului, cât şi al comportamentului lor. Pe lângă o poveste destul de drăguţă şi sentimentală, filmul va avea o grămadă de momente amuzante, care sigur vă vor aduce zâmbetul pe buze.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=RXZY_XRjABs[/youtube]

Recommended Articles

2 Comments

  1. alina ionescu

    în primul rând ceea ce mi-a captat atenția a fost accentul personajului Gru, deci e foarte tare:X mai ales ca imi plac rârâiții:X:))
    apoi faza cu mosuletul de pe pod tip slow-motion e funny:X super!

  2. ma bucur ca ti.a placut 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *