Interviu cu VJ Oana!

Interviu cu VJ Oana

Interviu cu VJ Oana

de Ioana-Bianca Dobrin – colaborator
foto: Arhiva personală

Este una dintre cele mai longevive prezenţe din media românească şi una dintre trendsetter-iţele veritabile în materie de party-uri, muzică dance, lifestyle şi fashion! Fie că s-a aflat în postura de DJ, VJ MTV, actriţă, reporter, prezentator TV, producător, redactor, colaborator al diverselor reviste dedicate tinerilor şi, nu în ultimul rând, realizator programe radio şi TV, Oana Tache a devenit un model al tinerei generaţii.

R.: Spune-ne de unde ai căpătat această pasiune pentru muzică, încât să devii DJ, iar mai târziu VJ-ul renumit al MTV-ului, o emblemă a segmentului young ?
Oana:
Cred că fiecare dintre noi poate trăi oricum şi oriunde, mai puţin fără muzică! Indiferent de gen, stil, artişti sau trupe preferate, fiecare ne raportăm la sunet şi suntem adepţii acestui segment transformat în lifestyle!

R.: Vorbeşte-ne despre viaţa ta ca liceancă. Ce ţi-a plăcut cel mai mult la ea?
O.:
În liceu visurile nu aveau limite. Eram liberi să visăm cu ochii deschişi, eram mult mai curajoşi, poate chiar rebeli, şi mult mai veseli. Când privesc acum prin ochii liceenilor implicaţi în proiectul „Te vede tot liceul la MTV“ retrăiesc bucuria acelei perioade despre care pot spune sincer că a fost cea mai frumoasă din viaţa mea! Însă, nu sunt mari diferenţe între Oana din liceu şi cea de-acum – îmi place să mă îndrăgostesc de viaţă în fiecare zi şi să-mi petrec timpul navigând între utopie şi realitate (că de!, odată cu vârsta, trebuie să fim şi ceva mai responsabili).:-)

R.: Crezi că există diferenţe între liceeni de astăzi şi cei de pe „vremea ta“?
O.:
Noi nu eram atât de „gadget-aţi“ şi cred că ne era mai bine. Noi citeam la bibliotecă, ei citesc tabloide direct pe mobil. Noi abia aşteptam să ieşim după ore în parc şi să stăm la poveşti până seara, ei se întâlnesc pe Facebook sau Skype. Ştiu că internetul este segmentul cheie al mileniului şi că, fară el, nu existăm, dar cred că liceenii ar trebui să trăiască mai mult în plan real, decat virtual!

Interviu cu VJ Oana


R.: De ce ai ales tocmai postul de radio „Dance FM“?
O.:
Nu l-am ales eu, m-a ales el pe mine. :-)) Acum cinci ani, am dat un casting de voce şi de-atunci am rămas pe frecvenţă. A devenit o a doua casă pentru mine şi locul în care am avut ocazia să interacţionez cu nume grele ale industriei dance – David Guetta, Armin Van Buuren, Tiesto, Paul Van Dyk, Faithless, David Morales, Dj Sneak etc.

R.: Cum ai ajuns aici – în televiziune, în radio?
O.:
De „vină“ este mama, care a crezut mereu în mine. La cinci ani dădeam casting pentru Abracadabra, familie din care am făcut parte 10 ani, au urmat Şcoala Vedetelor, DJ DanceFM, VJ MTV, „Un film simplu“, proiecte pentru Acasă TV, iar, de curând, cea mai mare realizare de anul acesta – apariţia în „Pariu cu viaţa“ de la ProTV. Trebuie să le mulţumesc tuturor celor care m-au ajutat pe parcurs şi au avut şi au încredere în mine – Ruxandra Ion, Titus Munteanu, Marius Ţeicu, echipa ProFM, gaşca MTV şi mulţi, mulţi alţii pe care îi respect şi cărora le mulţumesc că mi-au fost alături!

R.: Care sunt planurile tale de viitor?
O.:
Nu-mi place să-mi fac planuri, dar mi-aş dori să dau la actorie în toamnă, să lansez în mod oficial un prim single şi să-mi termin masterul în Consultanţă în Afaceri, că până la urmă sunt licenţiată în marketing! Mi-ar mai plăcea să devin producător TV şi, de ce nu, să regizez un prim film după o carte pe care am scris-o în liceu.

Interviu cu VJ Oana


R.: Vorbeşte-ne despre noul proiect din care faci parte şi anume, „Te vede tot liceul la MTV“?
O.:
Este de departe cel mai tare concurs pentru liceeni. Căutăm tineri talentaţi care să devină pentru un weekend VJ MTV! Dăm o tură prin liceele din reţeaua ProFM’sCOOL, îi punem în faţa camerei pe cei mai curajoşi, apoi îi dăm la MTV în fiecare duminică de la 12:00 şi îi lăsăm să se voteze între ei pe www.mtv.ro. Mi-aş fi dorit să existe un astfel de concurs şi pe vremea când eram eu în liceu, ar fi fost o nebunie pe care n-aş fi ratat-o, ceea ce vă sfătuiesc şi pe voi!

R.: Din câte am observat, ai un CV destul de impresionant până la această vârstă. Care crezi că sunt lucrurile care îi lipsesc în acest moment?
O.:
Am să-ţi spun ce nu-mi lipseşte, şi nu din CV – nu-mi lipsesc prietenii (culmea e că prieteniile mele adevărate s-au format în perioada liceului), pasiunea pentru tot ceea ce fac, atracţia faţă de artă şi lucruri simple care te fac fericit, mă bucur şi învăţ din orice experienţă şi încă visez… Nimeni nu ne poate lua visele!

R.: Un mesaj pentru teenpress-iştii care ascultă Dance FM!
O.:
Fiţi voi înşivă şi aveţi încredere în propriul drum! Fiţi buni şi nebuni, frumoşi şi îndrăgostiţi ca acum!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *