Concurs: “Dark Knight”

Dark Knight

Dark Knight

Vara aceasta, fii martorul deznodamantului epic al legendei intunecate. Cavalerul Negru: Legenda Renaste, un film despre care criticii spun ca este o realizare exceptionala, un produs a tot ce are mai bun cinematografia hollywoodiana (The Hollywood Reporter).

Din 27 iulie, din umbra si din cenusa va izbucni un foc si un nou intuneric se va asterne. Raspunde la intrebarea de concurs si ai sansa de a castiga 3 invitatii de doua persoane la Cinema City din Sun Plaza (www.cinemacity.ro) Cavalerul Negru: Legenda Renaste.


Intrebarea este:

Cavalerul Negru: Legenda Renaste ii readuce impreuna pe Christoper Nolan cu acest actor, care joaca rolul dual al lui Bruce Wayne si Batman. Ei au colaborat la filme ca Batman Begins, The Prestige si The Dark Knight. A castigat recent un premiu Oscar pentru performanta din The Fighter. Cum il cheama pe acest actor?

1. Christian Bale
2. Tom Hardy
3. Liam Neeson

Nu rata filmul anului, un eveniment cinematografic de exceptie: Christian Bale, Tom Hardy, Liam Neeson, Anne Hathaway, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Gary Oldman, Morgan Freeman, Michael Caine intr-un regal actoricesc sub bagheta lui Christoper Nolan, cel care a semnat capodoperele The Prestige, Batman Begins, The Dark Knight si Inception. Cavalerul Negru: Legenda Renaste, in premiera din 27 iulie si in avanpremiera din 25 iulie. Biletele s-au pus deja in vanzare!

UPDATE

Castigatorii sunt:
-Meila Madalina
-Chiriac Serban
-Panait Cezara

*Concursul se încheie în data de 1 August 2012, ora 23:59
**Numele real şi complet cât şi adresa de e-mail sunt necesare.
***Câştigatorii vor fi anunţaţi in ziua de 2 August 2012.
***Pentru a beneficia de invitații câștigătorilor li se va cere via e-mail seria numărul de buletin.

Recommended Articles

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *